Ženklinimo problemų nemato

Ženklinimo problemų nemato

Nutraukus sutartį su ilgą laiką Klaipėdoje šviesoforus bei gatvių ženklus prižiūrėjusia bendrove baimintasi, kad jų pareigas perėmusi įmonė nesusitvarkys su darbais.

Už šviesoforus ir ženklus anksčiau atsakinga buvo UAB "Sankryža", tačiau jos paslaugų kokybe nepatenkinta miesto valdžia nusprendė sutartį su ja nutraukti ir užduotis patikėti savivaldybės įmonei "Gatvių apšvietimas". Su ja sutartis pasirašyta gegužės 2-ąją.

Dar iki šios datos sužinoję, kad jų paslaugų bus atsisakyta, "Sankryžos" atstovai teigė abejojantys, ar savivaldybės įmonė susitvarkys su naujomis užduotimis, juolab kad teks prižiūrėti tokią sudėtingą įrangą, kaip šviesoforai.

Prielaidą, jog trūks specialistų, darė ir "Sankryžos" pareigų perėmėjai.

"Naujoji įmonė tvarkosi puikiai", - užvakar pirmąsias "Gatvių apšvietimo" darbo savaites reziumavo savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda.

Tačiau Klaipėdoje atsirado ir priešingų nuomonių. Esą organizuojant daugiadienes jaunių dviračių lenktynes "Auksinės kopos" naujiesiems prižiūrėtojams iškilo sunkumų norint tinkamai paženklinti miesto gatvėmis nusidriekusias trasas. Senoji įmonė per 8 lenktynių istorijos metus esą sistemą buvo puikiai perpratusi.

"Gatvių apšvietimo" direktorius Algimantas Laurinavičius pripažino, kad su lenktynių trasų ženklinimu jo vadovaujamos įmonės darbuotojai susidūrė pirmą kartą, tačiau sunkumų išvengė.

"Specialistų ir technikos užtenka. Dėl tų lenktynių ženklų poreikis buvo, tad papildomai jų įsigijome. Juk kiekvienas su kuo nors gyvenime susiduria pirmą kartą ir sprendžia iškilusias problemas", - sakė vadovas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder