Virgilijus Pozingis ir liberalams numetė kaulą

Virgilijus Pozingis ir liberalams numetė kaulą

Aiškėja, kokius postus Šilutės rajono savivaldybėje artimiausiu metu užims Virgilijaus Pozingio koalicijos partneriai.

Pirmadienio spaudos konferencijoje Šilutės rajono savivaldybės meras valstietis liaudininkas V. Pozingis pranešė, kad papildomų etatų valdančiosios koalicijos partneriams iš Tarybos neprašys. Tačiau jis neparodė ir noro jų nors kiek sumažinti. Todėl Šilutės politinį biurą ir toliau sudarys meras su dviem vicemerais, tiek pat pavaduotojų turės ir be vienos dienos administracijos direktorė Ida Vasiljevienė.

Pastarajai darbuotis turėtų padėti partijos “Tvarka ir teisingumas” bei Lietuvos liberalų sąjūdžio skyriaus deleguoti asmenys. Liberalai šias pareigas buvo gavę ir prieš 4 metus, tačiau tuometinėje V. Pozingio – Š. Laužiko koalicijoje ištvėrė tik pusę kadencijos.

Kokiai partijai bus užleista antrojo mero pavaduotojo vieta, V. Pozingis sakė dar negalįs pasakyti.

Naująją rajono valdančiąją koaliciją sudaro keturios rinkimus laimėjusios partijos, jos turi iš viso 14 tarybos nario mandatų iš 27. Tą pačią dieną, praeitą penktadienį, suformuotoje, bet oficialiai dar nepaskelbtoje tarybos opozicijoje – 12 pavardžių. Opozicijos sutarties nepasirašė vienintelė Stasė Skutulienė.

Šią savaitę valdančiosios koalicijos partneriai žada pasidalyti ir Tarybos komitetų ir komisijų pirmininkų, kitas pareigas.

"Šilutės ETA žinios"

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder