"Vilties bėgimo" trasoje buvo svarbus ir laikas

"Vilties bėgimo" trasoje buvo svarbus ir laikas

Penktajame "Vilties bėgime" jau buvo sudėtinga paskaičiuoti, kiek šiai kilniai misijai susirinko bėgančiųjų, nes daugelis į bėgikų, ėjikų gretas jungėsi nesiregistravęs.

Oficialiai internetiniame tinklalapyje buvo užsiregistravę per 1200 bėgsiančiųjų 3, 6, 10 km ir eisiančiųjų 600 m. "Vilties bėgimo" dieną trijose starto vietose prie prekybos centrų "Big", "Akropolis" ir Atgimimo aikštėje užsiregistravo dar keli šimtai. Bet mačiau mokytoją, atsivedusį gal dešimt bėgikų, tačiau šis būrelis niekur nesiregistravo, tiesiog įsijungė į gretas ir tiek. Mačiau būrį vyrų, pasidabinusių savo kūrybinės firmos marškinėliais. Jie taip pat nepuolė registruotis.

Vėliau "Vakarų ekspreso" reporterės pakalbintas vienas iš jų jau finišo vietoje - estradoje - sakė, kad svarbu esą bėgti, o ne registruotis. Truputį apmaudu, kad negalima sulyginti, pavyzdžiui, žmonių srauto pirmajame ir šiame, jau penktajame "Vilties bėgime".

Antra vertus, gal ir teisus tas bėgikas, teigęs, kad svarbu bėgti, o ne registruotis...

Daliai "Vilties bėgimo" dalyvių buvo svarbus ir trasos įveikimo laikas. Tai bėgikai profesionalai. Pirmasis 10 km trasą per 31.38 min. įveikė Marius Diliūnas iš Pakruojo. Jis pagal laiką - trasos rekordininkas ir trečią kartą - "Vilties bėgimo" lyderis. Per 32.02 min. trasą įveikė Kęstutis Jankūnas iš Panevėžio. Vilniečio Mindaugo Viršilo laikas - 32.32 min. Toks vyrų bėgimo lyderių trejetas.

Na, o moterys taip pat aršiai varžėsi dėl lyderystės. Tiesiog paskutiniuose metruose prieš finišą priekin "išsirovė" Milda Vilčinskaitė, aplenkusi visoje trasoje lyderiavusią klaipėdietę Gytę Norgilienę. Jos laikas 38.28 min. G. Norgilienės laikas 38.29 min. Trečioji 10 km įveikė Evelina Uševaitė - 38.56 min. Tad tokie šių metų "Vilties bėgimo" greičiausiųjų vyrų ir moterų trejetai.

"Vakarų ekspresas" atsiprašo tų bėgikų, kurių pavardės ir vardai dėl įvairių priežasčių pirminiame reportaže iš "Vilties bėgimo" buvo iškraipytos.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder