"Vilties bėgimas": liko septynios dienos

"Vilties bėgimas": liko septynios dienos

"Vilties bėgimo" šventė ne tik solidarumo pareiškimas su sergančiais onkologinėmis ligomis, bet ir plati kultūrinė programa, į kurią kasmet įsijungia vis daugiau menininkų.

Jau antrus metus projekte "Menas paramai" jaunuosius menininkus būrin telkia studentas Andrius Ignatjevas. Pernai ir šiemet pavyko sudominti nemažą jaunųjų fotografų būrį, kurie teikė fotografijas. Ir pernai, ir šiemet iš kelių šimtų pasiūlytų buvo atrinktos kelios dešimtys parodai, o "Vilties bėgimo" išvakarėse gegužės 19 d. 15 val. "Nesė pramogų banke" (Turgaus g. 1) bus surengtas šių nuotraukų aukcionas. Surinktos lėšos bus perduotos Šv. Pranciškaus onkologijos centro statybai.

Kas neturime jėgų bėgti, galime atrasti būdą aukoti, įsigydami jaunųjų fotografų, kurie ateityje gali būti žymūs grandai fotomeno srityje, darbų. Pateikiame jaunųjų fotografų darbų koliažą, iš kurio kuri nors nuotrauka gali būti labai artima Jūsų sielai. Tai ateikite į aukcioną ir įsigykite savo namams padabinti ar draugui padovanoti.

KOLIAŽAS. Jaunųjų fotografų darbai, kuriuos klaipėdiečiai galės įsigyti labdaringame aukcione "Nesė pramogų bankas" (Turgaus g., 1) gegužės 19 d. 15 val. Įsigydami nuotraukas, Jūs aukosite šv. Pranciškaus onkologijos centro tolesnei statybai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder