"Vilties bėgimas": liko keturios dienos

"Vilties bėgimas": liko keturios dienos

Antradienį 15 val. "Vilties bėgimo" tinklapyje viltiesbegimas.lt užsiregistravusiųjų bėgti buvo 1 364 žmonės - pradedant studentais, baigiant įvairių firmų ir organizacijų prezidentais. Bėgs ir bankininkai, ir policininkai, ir Jūrų karinių pajėgų vaikinai.

Į paskutinį prieš "Vilties bėgimą" organizacinio komiteto susirinkimą buvo pakviesti savanorių grupių vadovai. Aptartos svarbios smulkmenos - kelintą valandą bus pastatytos scenos prie BIG'o, "Akropolio", Atgimimo aikštėje ir Vasaros estradoje, kada bus montuojama aparatūra, kiek stalų ir kėdžių reikės registracijų vietose, kas atsakingas už šiukšlių maišus ir pan.

Jau rašėme, jog gegužės 22 d. 14 val. startuosiantis "Vilties bėgimas" sulaukė ir dviratininkų dėmesio. Norą prisidėti prie dvasinės paramos onkologiniams ligoniams centro statybos pareiškė ir baidarininkai.

Šeštadienį, gegužės 21 dieną vyksiantis baidarių maratonas "Minija 2011" skirtas kilniam tikslui - paremti dvasinės paramos centro onkologiniams ligoniams statybą Klaipėdoje.

"Surinktą baidarių startinį mokestį perduosime broliams pranciškonams. Tad kiekvienas, dalyvausiantis baidarių maratone, taps ir šio centro statybos rėmėju. Norime prisidėti prie bėgikų ir dviratininkų vardan bendro tikslo irklais skrosdami Minijos vandenis", - sakė maratono organizatorius Gintautas Rusteika, VšĮ vandens sporto ir turizmo klubo "Prie Žvelsos" vadovas.

Tradiciškai trečiąjį gegužės savaitgalį rengiamame baidarių maratone kasmet dalyvauja apie 200 baidarininkų. Sportinio maratono dalyviai šeštadienį startuos 11 val. nuo Aleksandravo Plungės rajone ir plauks 58 km iki Žvelsėnų, Klaipėdos rajone, Minijos upe. Varžybos vyks estafetės principu, keičiantis įgulų nariams. Tą pačią dieną Rudaičių kaime Klaipėdos rajone startuos ir baidarių ralis - orientacinės varžybos turistams ir mėgėjams su įvairiomis atrakcijomis.

ŠIEMET siekiantieji sportinių rezultatų bus aprūpinti "čipais", registruosiančiais tikslų trasos įveikimo laiką. 10 ir 6 km trasų lyderius - vieną vaikiną ir vieną merginą - lydės 4 elektroroleriai, tad bėgimo žiūrovai galės atskirti bėgančius greičiausiai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder