"Vilties bėgimas": liko keturiolika dienų

"Vilties bėgimas": liko keturiolika dienų

Penktadienį 11 val. "Vilties bėgimo" tinklalapyje bėgti buvo užsiregistravę 329 žmonės.

Šv. Pranciškaus onkologijos dvasinės paramos centras Klaipėdoje jau tikrovė. Artėja laikas, kai ne vienas, susidūręs su klastinga liga, čia, dvasios paramos centre, ieškos ir atras ramybę, atgaivins viltį. Vardan to kiekvienais metais tūkstančiai bėgikų ne tik iš Klaipėdos, Žemaitijos miestelių ir kaimų, bet ir visos Lietuvos tarsi patvinusi upė bėga Klaipėdos gatvėmis.

Kad toji bėgikų upė tekėtų prasmingai, organizacinis komitetas prašo bėgimo trasoje nesimaišyti dviratininkų ir riedutininkų. Prisiekę dviratininkai turės kitą maršrutą pasireikšti "Vilties bėgime" - gegužės 20-ąją jie galės startuoti iš Palangos iki uostamiesčio Vasaros estrados. Šiemet į Klaipėdą "Vilties bėgimo" dieną pedalus minti ketina ir Nidos gyventojai.

Be to, šiemet, jau antrą kartą, į "Vilties bėgimą" jungsis ir baidarininkai (koordinatorius Gintautas Rusteika), kurie gegužės 12 d. startuos iš Baublių (mėgėjai, Minijos upe įveiksiantys 18 km) ir iš Kartenos (profesionalai, plauksiantys 30 km). Baidarininkų registracijos mokestis bus paaukotas tolesnei dvasinės paramos centro statybai.

Numeriai ir marškinėliai

Dalyvių numeriai ir "Vilties bėgimo" marškinėliai bus išduodami gegužės 18 d. 14-19 val. ir 19 d. 9 - 19 val. Klaipėdos lengvosios atletikos manieže (Taikos pr. 54). Nespėjusiems to padaryti, numeriai bus išduodami pasirinkto starto (10, 6, 3, 06 km) registracijos vietose. Bus galima startuoti ir su savo marškinėliais, tačiau rekomenduojamos bėgimo nuotolius atitinkančios spalvos - raudona (10 km), mėlyna (6 km), balta (3 km).

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder