Viešajam saugumui - verslo pinigai

Viešajam saugumui - verslo pinigai

Nepriteklių kamuojamai ir savo funkcijas vykdyti vos spėjančiai policijai kartais padeda verslas.

Vakar valstybės valdoma AB "Klaipėdos nafta" ir uostamiesčio policijos vadovai pasirašė paramos sutartį, pagal kurią Melnragės ir Girulių gyventojų saugumui bus skiriamas didesnis dėmesys. Papildomoms Klaipėdos policijos funkcijoms šiose miesto dalyse vykdyti bendrovė skyrė 20 tūkst. litų.

"Esame socialiai atsakinga bendrovė ir pagal išgales stengiamės prisidėti prie miesto gerovės, pirmiausiai pradedame nuo kaimynų, todėl ir norime, jog melnragiškiai ir giruliškiai jaustųsi saugiau", - sakė "Klaipėdos naftos" generalinis direktorius Rokas Masiulis.

Melnragė ir Giruliai - gana ramios miesto dalys, tačiau policijai čia darbo netrūksta šiltuoju metų sezonu, kai į pajūrį atvažiuoja daug poilsiautojų.

"Labai gerai, kad įmonės supranta, koks svarbus visuomenei yra viešasis saugumas. Kai mūsų žmogiškieji ir finansiniai resursai yra riboti, svarbi bet kokia parama", - sakė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Benonas Ivanauskas.

Anot jo, gauti pinigai bus skirti papildomam pareigūnų patruliavimui, naujiems dviračiams įsigyti, informaciniams stendams įrengti, už šias lėšas taip pat bus surengtas kalėdinis krepšinio turnyras, į kurį bus pakviesti Melnragės ir Girulių gyventojai, įmonių komandos, dalyvaus ir patys policininkai.

"Labai gerai, kad galėsime skirti lėšų prevencijai, nes šiuo metu mūsų biudžetas skirtas tik prekėms įsigyti ir paslaugoms apmokėti", - paaiškino policijos vadas.

B. Ivanauskas pripažino, kad verslo kompanijos paramą policijai pasiūlo nedažnai.

"Daugiau patys prašome, tačiau bendrovių iniciatyva - tikra retenybė", - teigė jis.

R. Masiulis užsiminė, kad parama Klaipėdos policijai nebus vienkartinė.

"Įprastai pradėtus projektus tęsiame. Manau, kad bendradarbiavimas su policija taip pat bus pastovus bei ilgalaikis", - teigė R. Masiulis.

 

 

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder