Valdžia, policija ir jaunimas - apie kultūrą Klaipėdoje

Valdžia, policija ir jaunimas - apie kultūrą Klaipėdoje

Miesto pastatai vis dar "puošiami" grafičių "tagais", nerandama būdų, kaip efektyviai spręsti šią problemą, nors jau buvo prieš "tagus" nukreiptų jaunimo akcijų.

Klaipėdos miesto savivaldybės jaunimo reikalų koordinatorius Modestas Vitkus kartu su Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato nepilnamečių reikalų viršininke Violeta Lideikyte ir Atviros erdvės jaunimo centru  inicijuoja diskusiją su valdžios, policijos bei jaunimo atstovais apie kultūrą Klaipėdos mieste.

Diskusijoje apie miestą darkančias terliones be jaunimo ir grafiti meistrų dalyvaus ir miesto meras Vytautas Grubliauskas, vicemeras Vytautas Čepas, Klaipėdos miesto savivaldybės vyriausiasis dailininkas Mindaugas Petrulis, Klaipėdos universiteto menų fakulteto bei nevyriausybinių organizacijų atstovai.

Organizatoriai, rengdami šią diskusiją, tikisi paskatinti jaunimą susimąstyti ir išsakyti savo nuomonę apie Klaipėdos miesto kultūrą, taip pat pasidalinti idėjomis, kaip visuomenėje reikėtų formuoti priimtinas ir aplinkos neniokojančias saviraiškos formas.

Renginys vyks Atviros erdvės jaunimo centre, I. Simonaitytės g. 24 (Naujakiemio suaugusiųjų vidurinė mokykla, 2 a., atskiras įėjimas).

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder