Valdininkai nori burtis vienoje vietoje

Valdininkai nori burtis vienoje vietoje

Uostamiesčio savivaldybė svarsto galimybę prie dabartinio administracijos pastato prijungti greta esantį ir įkurdinti jame kitose vietose dirbančius valdininkus. Toks sumanymas miestui atsieitų per 3 mln. litų.

Liepų gatvėje 11 šiuo metu įsikūrusi didžioji dalis administracijos darbuotojų, tačiau išsibarsčiusius padalinius norima perkelti į visai šalia esantį 7 numeriu pažymėtą pastatą.

"Čia būtų galima perkelti Socialinės paramos bei Sporto ir kūno kultūros skyrius, kurie yra kituose pastatuose, už kurių nuomą savivaldybei tenka mokėti. O tai, kad visi dirbtų kartu, palengvintų ir užduotį teikti gyventojams paslaugas vieno langelio principu", - sakė antradienį Tarybos Socialinių reikalų komitete idėją pristačiusi savivaldybės Turto skyriaus vedėja Genovaitė Paulikienė.

Anot jos, 800 kvadratinių metrų ploto pastatas priklauso savivaldybei, o šiuo metu jį patikėjimo teise valdo Mažosios Lietuvos istorijos muziejus, patalpos pritaikytos jo veiklai.

Kad jis atitiktų savivaldybės poreikius, tektų pastatą rekonstruoti, darbams, pirminiais skaičiavimais, prireiktų daugiau kaip 3,3 mln. litų.

Komitetas tam pritarė, dabar bus laukiama Tarybos sprendimo. Jeigu atsakymas bus teigiamas, projektavimo ir remonto darbai prasidėtų jau kitais metais, kai iš pastato į naujas patalpas bus perkeltos muziejaus saugyklos.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder