Valdininkai nori bausti Rimantą Cibauską

Valdininkai nori bausti Rimantą Cibauską

Klaipėdos miesto tarybos narys Rimantas Cibauskas turėtų atsakyti už savavališkai užimtą valstybinę žemę.

Tokia informacija ketvirtadienį prasidedant Tarybos posėdžiui nuskambėjo iš savivaldybės administracijos direktorės Juditos Simonavičiūtės lūpų.

Pasak jos, rekonstruojant Dubysos gatvę turėta problemų dėl gyventojų savavališkai užimtos valstybinės žemės. Ne vienerius metus užsiėmę valstybinę žemę ir neturėję dėl to jokių rūpesčių gyventojai nenorėjo suprasti, kodėl miesto valdžios dabar yra "judinami".

J. Simonavičiūtės teigimu, savivaldybė nėra valstybinės žemės šeimininkė, tačiau prižiūri čia tvarką, ir, reaguodama į tai, kas vyksta, rašo protokolus.

Vienas iš tokių valstybinės žemės naudotojų sava valia, anot J. Simonavičiūtės - R. Cibauskas.

"Kreipiuosi į R. Cibauską dėl savavališko žemės užėmimo. Buvo kreiptasi ne kartą", - sakė ji ir pakvietė Tarybos narį parodyti gerą valią - atvykti, kad jam būtų surašytas protokolas ir gyventojai matytų, jog pažeidimai nebus toleruojami.

Tiesa, anot paties R. Cibausko, jis turintis sutartį su savivaldybe, pasirašytą prieš septynerius metus, todėl jokios žemės savavališkai nesąs užėmęs. Patikinęs, jog savivaldybė pati nevykdanti savo pareigų ir dėl to jis patiriantis nuostolių, R. Cibauskas pabrėžė ketinąs kreiptis į teismą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder