Vaikų gynimo dieną - klounai, fejerverkai ir dovanos

Vaikų gynimo dieną - klounai, fejerverkai ir dovanos

Birželio 1-ąją, Tarptautinę vaikų gynimo dieną, tėvai, globėjai, pedagogai tikriausiai prisimins tyrą savo vaikystę ir susimąstys apie tai, kaip saugoti, mylėti vaikus, ginti jų teises, idant mūsų auganti ateitis būtų dvasiškai sveika ir laiminga. Pasiteiravome, kaip šventę pasitiks vaikų globos namų auklėtiniai.

Klaipėdos "Danės" vaikų globos namų auklėtiniai šventę paankstino, kad galėtų pasikviesti svečių, o birželio 1-ąją patys vyks pasisvečiuoti vaikų globos namuose "Rytas". Užvakar vaikai džiūgavo sulaukę dvylikos baikerių su dvylika motociklų, kuriais ir važinėjo ligi valiai. Greit burnose sutirpo didžiulis tortas, papuoštas fejerverkais. Koncertavo džiazo grupė "Mes", o su ja kartu - ir vaikai. Juokino ir pokštus krėtė trys klounai. "Dangiečiai" ruošiasi kelionėn į Vilniaus "Vichy" vandens parką.

Globos namų "Rytas" vaikai, pirmadienį dalyvavę renginyje, kur lakstė su baikeriais "plieniniais žirgais", tikrąją šventės dieną atidarys kino teatrą "Rytas" - vaikai žiūrės žaismingą filmą "Ilgo plauko istorija". Svečiuosis grupė miesto verslininkų, visi vaišinsis skrudintais kukurūzais, gaiviaisiais gėrimais, kuriuos pardavinės vaikai už pinigėlius su jų draugų atvaizdais. Vakare vyks spektaklis su pačių pasigamintomis gardžiomis vaišėmis. Būrelis "rytiečių" išvyks į Druskininkų vandens parką.

Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namuose šventės dieną visi vaikučiai - nuo kūdikėlių iki šešiamečių - šurmulį kels gamtoje. Kai kurie atvyks vežimėliuose. Vyks lenktynės, įvairios varžybos, šokiai, skambės muzika. Bus piešinių konkursas, vaikai paruošė individualias programėles. Aplinkui skraidant drugeliams ir spalvotiems balionams peliukas Mikis kvies pažaisti. O kai vaikučiai nuils, laukia gausios saldumynų vaišės bei improvizuotos pramogos. Numatyta aplankyti Girulių biblioteką.

Vaikų globos namuose "Smiltelė" taip pat vyks įspūdingi renginiai - į svečius su dovanomis atvyks politikai, miestelėnai, Metų klaipėdietė Loreta Bosienė. Salėje vaikai koncertine programa pasveikins savo geradarius, įteiks jiems suvenyrų, simbolines rankeles. Apžiūrėjus vaikų piešinių parodą, kurioje tilpo beveik visas pasaulis, veiksmas persikels į kiemą. Čia su svečiais vaikai žais futbolą ir krepšinį, lauko krosnelėje keps šašlykus, o pasisotinę šokinės ant batuto.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder