Uostamiestį papuošė dar viena Kalėdų eglutė

Uostamiestį papuošė dar viena Kalėdų eglutė

Sekmadienį Debreceno gatvėje, prie pėsčiųjų tako, kaip ir pernai prieš Kalėdas, rinkosi gerai nusiteikusių žmonių minia, vedina vaikais ir šuneliais. Senelis Kalėda kvietė visus linksmintis net keturiomis kalbomis: rusų, lietuvių, vokiečių, anglų... Bet visi ir taip suprato, kad saldumyną gali užsitarnauti bet kokiu šou: dainuoti, pašokti, užduoti painią mįslę ar dar kitaip.

"Mes džiaugiamės dar kartą suburę bendruomenę. Pernai eglutė buvo įžiebta pirmąkart, tai ir žmonių mažiau buvo, o šiemet, kadangi vaikai buvo iš anksto pakviesti, ir vasarą toje vietoje, kur stovi eglė, buvo įrengta krepšinio aikštelė, susirinko kur kas daugiau žmonių", - sakė bendrovių "Buitis be rūpesčių" ir "Pempininkų valdos" direktorė Birutė Jevdokimenko.

"Mes vaikus jau seniai į gyvenimą išleidome, tai dabar galime ir patys vaikiškais džiaugsmais pasidžiaugti. Graži ta eglutė, glosto akį. Ir vaikams smagi šventė", - sakė Irena ir Steponas Daruliai.

"Einant į mokyklą jau iš tolo matysime šią eglę. Mes su mama ir tėčiu prie jos nusifotografavome, fotografuosime ir tuos, kurie atvažiuos į svečius pas mus. Mes su draugais skirsime pasimatymus prie eglės. Čia gal sugalvosime kokių vaidinimų", - sakė dvylikmetė Eglė.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder