Uostamiesčio seneliams - ir mažųjų klaipėdiečių dovanos

Uostamiesčio seneliams - ir mažųjų klaipėdiečių dovanos

Šiais metais vyko tradicinė Klaipėdos Raudonojo Kryžiaus (RK) draugijos organizuojama akcija "Kalėdų šiluma iš Jūsų rankų".

Pasak RK savanorės Birutės Zeigienės, miestiečiai jau nuo praėjusio šeštadienio į draugijos Klaipėdos skyrių nešė dovanas, skirtas perduoti vienišiems, pagyvenusiems bei ligotiems žmonėms - maisto produktus, rūbus, kalėdines dekoracijas, patalynę.

RK globotinių namus papuoš ne tik šiomis dovanomis ar didelėmis kalėdinėmis snaigėmis - prie šios akcijos prisidėjo Klaipėdos "Saulutės" mokyklos darželio bendruomenė, vadovaujama direktorės Raimondos Pintverienės.

Vaikai, jų tėveliai, įstaigos darbuotojai į RK draugijos Klaipėdos skyrių nešė maisto produktus, saldumynus ir kūčiukus, ruošė jų paketus. Vyriausi pradinukai - ketvirtokai - rašė laiškus ir darė šiltus sveikinimo atvirukus vienišiems seneliams.

"Smagu buvo šiandien sutikti puikų "Saulutės" kolektyvą. Jų dovanėlės pasieks mūsų globotinius. Džiaugiasi širdis, kad gali padovanoti dėmesį, šilumą, džiaugsmą, gerą nuotaiką kitiems", - sakė B. Zeigienė.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder