Universitete - protingiausių moksleivių paieškos

Universitete - protingiausių moksleivių paieškos

Antradienį Klaipėdos universiteto Mažojoje Auloje dėl protingiausios mokyklos titulo susikaus vienuolika Klaipėdos mokyklų komandų. Moksleiviai jau trečius metus iš eilės varžysis intelektualiame žaidime „Klaipėdos mokyklų protų kovos 2012“.

Šiemet žaidime dalyvaus „Vėtrungės“, „Varpo“, „Aukuro“, „Baltijos“, Vytauto Didžiojo, Hermano Zudermano, Eduardo Balsio menų, „Žemynos“, „Ąžuolyno“ gimnazijų komandos, Vydūno vidurinės mokyklos ir Klaipėdos turizmo mokyklos komanda, kurie bandys apginti protingiausios mokyklos vardą.

Intelektualaus žaidimo metu moksleiviai turės logiškai išmąstyti atsakymus į įvairiausius klausimus. Mokiniai taip pat susipažins su įvairiais Klaipėdos universiteto Menų fakulteto atlikėjais ir kolektyvais, universiteto bendruomene.

Šis renginys organizuojamas jau trečius metus iš eilės – 2010 metais tarpusavyje kovėsi aštuonios Klaipėdos mokyklų komandos, pernai – vienuolika gimnazijų. 2010 metais protingiausiųjų titulas teko „Ąžuolyno“ gimnazistams, pernai – „Žemynos“ gimnazijos komandai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder