Turgui ieškoma naujo vadovo

Turgui ieškoma naujo vadovo

Savivaldybės kontroliuojamos naujosios turgavietės direktorius paaiškės po konkurso, jeigu reikės rinktis iš kelių kandidatų, tai bus padaryta po pokalbio su jais akis į akį.

Uostamiesčio savivaldybė jau viešai informavo, kad konkursas paskelbtas. Kandidatų laukiama nuo rugsėjo 30-osios iki spalio 2 dienos. Reikalaujama, kad jie turėtų bent 5 metų vadovavimo patirties, mokėtų dirbti kompiuteriu, daugiau šansų turės tie, kurie žino, kaip administruoti Europos Sąjungos fondų finansuojamus projektus.

Turgavietės interneto svetainėje nurodoma, kad vadovui mokama per 7 tūkst. litų alga. Šiuo metu bendrovei laikinai vadovauja Zinaida Karpalo, tačiau ji dienraščiui teigė, kad konkurse nedalyvaus ir į vadovo vietą nepretenduos.

Tarp galimų kandidatų anksčiau viešai buvo minimas dabartinis savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Viačeslavas Karmanovas.

Kandidatai, jeigu jų bus keli, bus testuojami žodžiu, taigi, pokalbis ir gali nulemti pasirinkimą.

"Įmonė dirba pelningai, norėtumėme, kad taip būtų ir ateityje. Vadovas taip pat turėtų siekti, kad veiklos rezultatai dar gerėtų", - lūkesčius iš naujojo vadovo įvardijo bendrovės valdybos narė Milda Petrauskaitė.

Direktorių tikimasi išrinkti iki spalio pabaigos.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder