Trumpai: Ambrozaičiui paliepus, Laužikui panorėjus…

Trumpai: Ambrozaičiui paliepus, Laužikui panorėjus…

Šilutės rajono savivaldybė sutiktų perimti nuosavybėn metalinį pėsčiųjų tiltą, jei AB „Lietuvos geležinkeliai“ savo lėšomis atvežtų ir pastatytų jį geležinkelio stoties aplinkoje.

Tokio turinio laišką Šilutės r. savivaldybės administracija parengė „Lietuvos geležinkelių“ bendrovei, atsakydama į pastarosios daugkartinius raginimus perimti savo žinion istorinį pėsčiųjų tiltą, kuris XIX a. pab. – XX a. pr. buvo pastatytas Šilutės geležinkelio stotyje, bet vėliau buvo perkeltas į Klaipėdą. Ten jis stovėjo iki pat 2009 – ųjų, kai buvo pradėtas statyti naujas pėsčiųjų tiltas per geležinkelį.

2008 – ųjų spalį Šilutės r,. savivaldybės taryba pritarė sumanymui sugrąžinti šį tiltą į Šilutę. Tačiau vėliau imta ieškoti priežasčių, kaip atitolinti jo įgyvendinimą.

Pastarojo laiško geležinkelininkams formuluotę savivaldybės administracijos direktoriui Raimundui Ambrozaičiui viename iš praeito mėnesio Tarybos komitetų posėdžių pakuždėjo mero pavaduotojas Šarūnas Laužikas. Pirmasis nieko nelaukdamas davė nurodymą pavaldiniams parengti atsakymą AB „Lietuvos geležinkeliai“…

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder