Techninė profilaktika neužsitęs

Techninė profilaktika neužsitęs

Šiandien pigesnius autobusų bilietus pardavinėjanti VšĮ "Klaipėdos keleivinis transportas" (KKT) biuro kasa nedirbo dėl planinės sistemos techninės profilaktikos. Žadama, kad pirmadienį bilietai čia vėl bus parduodami.

Pasak KKT direktoriaus Gintaro Neniškio, kad pirmadienį vėl būtų galima atnaujinti prekybą dalį darbų numatyta atlikti ir rytoj.

"Techninė profilaktika - neišvengiamas dalykas. Deja, dar niekas nesugalvojo, kaip ją atlikti neišjungus sistemos. Jau prieš porą savaičių planavome techninės profilaktikos darbus. Pasirinkome tokią dieną, kai keleivių, perkančių bilietus pas mus, srautas yra pats mažiausias. Paprastai mėnesinius bilietus žmonės pildosi 20-ą mėnesio dieną. Be to, šį kartą naudodamiesi proga ir kad nereikėtų išjungti sistemos papildomai dar atliekame ir tam tikrus jos pakeitimus, kurie reikalingi įstaigos darbui. Šiuo metu turime techninio pobūdžio pageidavimų, susijusių su administravimo reikalais", - aiškino G. Neniškis.

Anot jo, tokia profilaktika privaloma bent kartą per metus, tačiau tai priklauso ir nuo to, ar neprireikia naujų papildomų elektroninių bilietų sistemos funkcijų. Žinia, KKT elektroninio bilieto sistemos programinę įrangą naudoja nuo 2009-ųjų. Tad didesni ar mažesni pakeitimai atliekami periodiškai.

"Ar dar reikės kokių nors pakeitimų, priklausys ir nuo to, kokių elektroninio bilieto paslaugų norės miestas. Galimybės yra gana didelės, tik reikia žinoti poreikius ir laiko sistemai tobulinti", - sakė G. Neniškis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder