Sveikinimai - ir laikraštyje, ir internete

Sveikinimai - ir laikraštyje, ir internete

Pasveikinti artimą žmogų arba tiesiog pažįstamą su gimtadieniu bei kitokia švente - mandagumo, meilės ir draugystės gestas. Šiomis dienomis nepraleisti aplinkiniams svarbių sukakčių ir progų padeda modernios technologijos, kurias pasitelkė ir dvejus metus klaipėdiečių sveikinimus spausdinantis "Vakarų ekspresas", kviečiantis tai daryti ir virtualioje erdvėje.

Apie dvejus metus gyvuojančioje sveikinimų rubrikoje nuolat atsiranda naujų galimybių. Naujausia iš jų prieinama šiemet atnaujintoje "Vakarų ekspreso" interneto svetainėje www.ve.lt.

Žinia, čia publikuojamas visų dienraščiui atsiųstų dienos solenizantų sąrašas, o tinklalapio lankytojai turi galimybę pasveikinti juos nesitraukdami nuo kompiuterio.

Prasmingi linkėjimai - ne tik džiaugsmas švenčiančiajam, bet ir puikus įkvėpimo šaltinis visiems kitiems, mat klaipėdiečių išradingumo ir nuoširdumo dėka rubrikoje sukauptas nemažas gražių sveikinimų kraitis.

Be to, jei jūsų gimtadienis paskelbtas čia, galite sulaukti laiškelio ir iš seniai sutikto draugo, gal net gyvenančio svečioje šalyje - ne paslaptis, kad šiomis dienomis galimybė susitikti virtualioje erdvėje pasitaiko dažniau, nei realybėje!

Dienraščio spausdintinėje bei interneto versijose pasirodančius sveikinimus patariame kasdien peržiūrėti visiems, mat tai - ir puikus jūsų pažįstamų žmonių gimtadienių priminimas, kuris išlieka ne vieną dieną - visi sveikinimai saugomi interneto archyve, o laikraščiai - bibliotekose.

Klaipėdietiški linkėjimai

"Mylėk tuos, kas su tavimi, tai, kas aplink tave, nes visa, kas tave supa, yra tavo... Džiaukis kiekviena gyvenimo akimirka, net ta, kuri nedžiugina. Būk laiminga nesvarstydama, ar gyvenimas yra toks, kuriame gali jaustis laiminga. Su gimimo diena!" - Astą Mickevičienę sveikino Rasa.

"Padovanok šią dieną sau - paklausyk vėjo, pasigėrėk gėlės žydėjimu, nusišypsok saulei, pamojuok debesiui. Pajusk, kad šiandien tu esi pats svarbiausias šiame pasaulyje, kad tu pasauliui esi svarbiausias, nes šiandien tavo gimimo diena. Būk laimingas!" - Mindaugą Žilį sveikino Zita.

"Spalvingą, gražią rudens dieną miela ir malonu sveikinti įgimto gerumo, ramią, bet su labai didele vidine jėga, asmenybę. Lai galimi gyvenimo vėjai neišblaško tavo taktiškumo, diplomatiškumo, harmoningumo, kantrumo, dvasingumo. Sveikatos tau ir aplinkinių geranoriškumo", - Klaipėdos savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėją Audronę Liesytę sveikino Airida.

"Linute, su gimtadieniu Tave sveikina buvusi bendradarbė. Linkiu tau laimės, svajonių išsipildymo, neišsenkančios energijos bei pačių gražiausiu gyvenimo akimirkų, kurios bus ateityje. Būk tokia visada - skleidžianti šypseną, kuri pradžiugina mažuosius ir didžiuosius tavo draugus", - Liną Mačernienę sveikino Stefanija.

"Didžiausia puokštė su nuoširdžiausiais linkėjimais: sveikatos be vaistų, šiltų saulėtų dienų, geros kloties ir sėkmės, sėkmės, sėkmės!" - aktorę Jūratę Jankauskaitę sveikino gerbėja Nijolė.

Informacija

Mokami sveikinimai bet kuria proga, spausdinami su vinjete, priimami dienraščio redakcijos Klientų aptarnavimo skyriuje M. Mažvydo al. 3. Informacija tel. (8 46) 411 314.
Elektroniniu paštu [email protected] atsiųsti standartiniai sveikinimai gimtadienio proga ir toliau spausdinami NEMOKAMAI. Esant gausiam sveikinimų skaičiui, jie atrenkami atsitiktiniu būdu.
Sveikinimų kainos fiziniams asmenims
Iki 7 žodžių - 10 Lt
Nuo 8 iki 20 žodžių - 20 Lt
Nuo 20 iki 30 žodžių - 30 Lt
Nuo 30 iki 40 žodžių - 40 Lt
Nuo 40 iki 60 žodžių - 60 Lt
Sveikinimų kainos įmonėms
Nuo 10 žodžių su logotipu - 50 Lt
Nuo 10 iki 40 žodžių su logotipu - 100 Lt
Nuo 40 iki 60 žodžių su logotipu - 200 Lt

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder