Suteiks galimybę laikinai stovėti nemokamai

Suteiks galimybę laikinai stovėti nemokamai

Apie 30 savivaldybės ir valstybinių institucijų, esančių vietine rinkliava už automobilių statymą apmokestintose miesto vietose, Klaipėdos savivaldybės Transporto skyriui jau pateikė prašymus įrengti kelio ženklus, informuojančius apie riboto laiko nemokamą stovėjimą. Tiesa, tokie nauji ženklai mieste atsiras greičiausiai po mėnesio.

Pasak Transporto skyriaus vyriausiojo specialisto Vytauto Paukštės, daugiausiai prašymų sulaukta iš miesto centrinėje dalyje esančių mokymo įstaigų.

"Dauguma besikreipusiųjų iš viso nenurodė pageidaujamo nemokamo stovėjimo laiko. Paprastai tai būna viena ar dvi nemokamos valandos. Tačiau reikės atsižvelgti į įstaigų specifiką, juk, pavyzdžiui, tėveliams, atvežusiems į mokyklą vaikus, tokio ilgo laiko tarpo nereikia", - sakė specialistas.

Pasak jo, šiuo metu informacija yra surinkta, užtruks ją susisteminti, nuspręsti, kur tokie ženklai iš tikrųjų gali būti įrengti. Gali nutikti ir taip, jog įstaiga bus pateikusi prašymą, tačiau jo įgyvendinti nebus galima, nes tam paprasčiausiai nebus vietos.

Įrengti naujus kelio ženklus, informuojančius apie riboto laiko nemokamą stovėjimą prie Klaipėdos savivaldybės bei valstybinių įstaigų, užtruks apie mėnesį.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder