"Stintapūkio" šventėje - fakyrų ugnies šou

"Stintapūkio" šventėje - fakyrų ugnies šou

Nidoje vasario 22-ąją vyksianti "Stintapūkio" šventė nepasiribos tik baidomosios poledinės žūklės – bumbinimo demonstravimu, kurorto meno kolektyvų pasirodymais, bet ir stebins naujais šventės akcentais. Šiuo metu dėliojama šventės programa pristatyta Neringos savivaldybėje vykusio posėdžio metu.

„Didžiausias dėmesys bus skiriamas šio krašto tradicijų pristatymui, todėl ir vėl kviesime stebėti stintų bumbinimą, dalyvauti tradicinėse žiemiškose rungtyse, ragauti šio krašto žvejų išvirtos žuvienės. Visgi, dėliodami paskutinius šventės akcentus galvojame ir kuo galėtume nustebinti kurorto svečius ir gyventojus“, - kalbėjo Nidos kultūros ir turizmo informacijos centro „Agila“ atstovai.

Ypatingo šventės dalyvių dėmesio sulaukti turėtų Nidos gyvenvietę nušviesiantis ugnies šou. Fakyrų pasirodymą planuojama demonstruoti Neringos savivaldybės aikštėje.

Šventės organizatoriai viliasi, kad Nidą papuoš ir skulptūros iš Kuršių marių ledo, o gerai pirtelėje ant ratų įšilę, galės sušokti į eketę.

Rezgami planai į šventę pasikviesti ir meno kolektyvą iš Kaliningrado srities.

Įvairiose Nidos erdvėse vyksiančio renginio organizatorius džiugina tai, kad šiais metais sulauksime ir gausesnio mugės dalyvių skaičiaus. Planuojama, kad šventinį savaitgalį vyks ir atviras Baltijos šalių ICE-BLOKART ledrogių čempionatas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder