Skaidriajame paplūdimyje - beveik 100 pramogų

Skaidriajame paplūdimyje - beveik 100 pramogų

Pagaliau išaiškėjo, kas laimėjo konkursą dėl vandens pramogų ir paslaugų Gargždų karjeruose teikimo. Jau kitąmet "skaidriuoju" vadinamas paplūdimys gargždiškius ir miesto svečius turėtų kviesti pasilepinti beveik 100 pramogų, tarp jų - pasiplaukiojimu vandenlentėmis, vandens dviračiais ar dalyvavimu karaokės vakarėliuose bei protų mūšiuose.

Konkurse dėl pramogų organizavimo Gargždų karjerų paplūdimyje daugiausiai balų surinko vilniečių įmonė "Ruslytas". Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vedėja Raimonda Kučinskaitė sakė, kad balai buvo skirti vertinant paslaugų teikimo teritorijos plotą, architektūrinę idėją, paslaugų įvairovę, investicijų dydį, įrengimo terminus bei turimą patirtį.

R. Kučinskaitė sakė, kad viena didžiausių laimėtojų idėjų - vandenlenčių parkas, kuriame būtų dušas, saugykla bei sporto įrangos nuomos paslauga. UAB "Ruslytas" taip pat planuoja įkurti figūrų parką (triukams atlikti), teleskopą, balansinį lyną. Be viso to, poilsiautojai galės išsinuomoti vandens dviračius ar naudotis asmeninio trenerio paslaugomis.

R. Kučinskaitė vardijo, jog poilsiautojai paplūdimyje galės išsinuomoti riedlentes, riedučius, žiemą - snieglentes, rogutes ar ledo ritulio įrangą.

Taip pat žadama įrengti maitinimo įstaigą, kurioje vyktų gyvos muzikos, karaokės, didžėjų, protų mūšių, degustacijų vakarai, vadinamieji vorkšopai.

Moksleiviams čia žadama rengti vasaros stovyklas bei įsteigti ir minėto vandens sporto mokyklėlę, kurioje nemokamai mokytis naudotis vandenlentėmis galėtų vaikai iš socialiai remtinų šeimų. Visai mažiukams vilniečių įmonė nori įkurti smėlio dėžę bei batutą.

Savo projektą UAB "Ruslytas" žada pradėti realizuoti jau šį rugpjūtį.

R. Kučinskaitė sakė, kad prieš konkurso paskelbimą buvo jaudintasi, ar išvis bus norinčiųjų jame dalyvauti, todėl neslėpė, jog džiaugiasi parodytu verslininkų dėmesiu.

"Visi žino skaidrųjį paplūdimį. Jau dabar žmonės ten maudosi, žvejoja, atsiveža savo vandens sporto įrangą. Juk ir atvykimas į šią vietą yra labai patogus. Manau, kad, atsiradus dideliam pramogų kompleksui, poilsiautojų skaičius čia žymiai padidės", - prognozavo pašnekovė.

UAB "Ruslytas" vadovas Edgaras Nemas sakė, kad, nors dauguma pramogų žmonės galės džiaugtis jau kitų metų pavasarį, tačiau visas projektas bus įgyvendintas tik 10-ies metų laikotarpiu. Verslininkas atskleidė, kad taip pat žadama realizuoti ir apgyvendinimo paslauga.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder