Šilutės visuomenininkai nori atsodinti mieste iškirstus medžius

Šilutės visuomenininkai nori atsodinti mieste iškirstus medžius

Asociacija “Šilutės gražinimo draugija” imasi naujos iniciatyvos – atsodinti mieste iškirstus medžius.

Draugijos nariai Orestas Lidžius (pirmininkas), Roza Šikšnienė ir Egidijus Vidrinskas šį penktadienį susitiko su Šilutės seniūno pavaduotoju Algirdu Ivanausku. Su juo aptarta galimybė vietos bendruomenės pastangomis vietoj iškirstų pasenusių medžių sodinti mieste naujus lapuočius.

Seniūno pavaduotojas šiai visuomenininkų iniciatyvai ne tik pritarė, bet ir pažadėjo parūpinti (jeigu reikės) technikos ir darbo jėgos. Vietas naujiems medžiams miesto gražintojai kartu su A. Ivanausku planuoja parinkti kitą savaitę.

Kitąmet Šilutė minės savo 500 metų sukaktį. Todėl susitikime su seniūno pavaduotoju buvo aptarti ir pasirengimo šiam jubiliejui darbai.

A. Ivanauskas informavo, kad netrukus bus rengiamas konkursas Tilžės gatvės skverui ir jo fontanui sutvarkyti, pavasarį planuojama įrengti mieste daugiau gėlynų, viešosiose erdvėse bus pastatyta naujų suoliukų ir kita.

Šilutės gražinimo draugija nesiruošia atsisakyti ir sumanymo įrengti Lietuvininkų gatvėje, tarp muziejaus ir Šilutės kredito unijos, naują skverą su gėlynais ir kitokiais želdiniais, taip pat pėsčiųjų takais ir suoliukais prie jų. A. Ivanauskas palankiai sutiko ir šią visuomenininkų iniciatyvą.

"Šilutės ETA žinios"

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder