Šilutės rajono merei pareikštas nepasitikėjimas

Šilutės rajono merei pareikštas nepasitikėjimas

Antradienio rytą rajono Tarybos nariai: Darbo partijos Šilutės skyriaus pirmininkas Saulius Stankevičius bei Valstiečių ir žaliųjų sąjungos Šilutės skyriaus lyderis Virgilijus Pozingis, užregistravo pareiškimą dėl nepasitikėjimo rajono mere Daiva Žebeliene.

Vos tik pasirodžius šiems Tarybos nariams Savivaldybės pastate, visi sujudo, užvirė šurmulys. Vicemeras Algirdas Balčytis šypsodamasis pakvietė partijų lyderius: S. Stankevičių ir V. Pozingį, kavos puodeliui.

Tuo tarpu Arvydo Jako veide šypsena nepasirodė. Pastarasis valdininkas atrodė suirzęs ir suglumęs.

Taigi, pareiškimas užregistruotas. Kadangi Šilutės rajono merės savo darbo vietoje nebuvo, asmeniškai jai įteikti pasirašyto nepasitikėjimo dokumento nepavyko. Merei pareiškimas paliktas ant jos darbo stalo.

Pagal Tarybos veiklos reglamentą, pareiškimas dėl nepasitikėjimo mere bus svarstomas ne vėliau kaip per 20 kalendorinių darbo dienų.

Sudaryta nauja koalicija

Primename, jog vakar buvo sudaryta nauja koalicija.

Naująją koaliciją sudarė "Darbo partija", "Tvarka ir teisingumas", partija "Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai", Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga bei Tarybos narė Stasė Skutulienė.

"Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai" pateikė raštišką pareiškimą dėl pasitraukimo iš valdančiosios koalicijos, kuriame išdėstyti svarūs argumentai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder