Šilutė kviečia į muzikos ir meno fiestą

Šilutė kviečia į muzikos ir meno fiestą

Šilutės miesto šventė šeštadienį kviečia pasinerti į šurmulingą muzikos bei meno upę

Jau šį šeštadienį, gegužės 31 dieną, nuo vidurdienio iki vėlaus vakaro, visi Šilutės miesto gyventojai ir sveičiai bus kviečiame stebėti ir aktyviai dalyvauti šventinuose miesto renginiuose.

Šiemet išskirtiniu šventės akcentu taps palei Šyšos upę išsidėsčiusios įvairios atraktyvios meno erdvės, kurios kartu su šventės dalyviais ir žiūrovais sukurs šurmuliuojančią muzikos bei meno upę. Programoje gausybė netikėtų ir įstabių reginių, skirtų visai šeimai.

Nuo 12 val., prie H. Šojaus dvaro, visi norintys turės unikalią galimybę tapti vieno didžiulio piešinio bendraautoriais ir visi kartu ant drobės piešti tema „Kitokia upė”.

Nuo lietuvių liaudies dainų ir klasikinės muzikos skambesio, iki šiuolaikiškos muzikos ritmų ir dianuojamosios poezijos - visi, neabejingi muzikos garsams, išgirs sau mielą melodiją. Nuo tradicinių amatų ir senovinių automobilių ekspozicijos „SENAS KIBIRAS‘‘ iki teatralizuotų pasirodymų ir šiuolaikinio meno instaliacijų – visa tai ir daug kitų reginių ir atrakcijų lauks visų šventės svečių.

Dar vienas netikėtas šventės akcentas - Šyšos upėje, prie H. Šojaus dvaro įsikurs scena ant vandens. Čia visus linksmintis kvies jaunieji Šilutės ir Klaipėdos miesto atlikėjai, vyks perkusijų ir šokių pamokėlės, o vakare jūsų lauks linksmas grupės „Liūdni slibinai koncertas.

Be scenos Šyšos upėje, ramią jos tėkmę pagyvins ir netradicinė fotografijų paroda and vandens.

Didžiojoje scenoje vakarinėje programoje lauks nuotaikingi šokių ir muzikos pasirodymai, o šventinę programą vainikuos grupės „Biplan“ koncertas bei įspūdingas pirotechnikos ir ugnies fontanų šou.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder