Šiemet Poilsio parke - jokių naujovių

Šiemet Poilsio parke - jokių naujovių

Grafičiai nuplauti, stendai sutvarkyti. Daugiau darbų Klaipėdos kultūros ir poilsio parke šiais metais neplanuojama, nes tam nebuvo numatyta lėšų. O 2014 metais ketinama iškabinti informaciją ir nuotraukas, susijusias su parko istorija.

Dar po birželio mėnesį Klaipėdos miesto savivaldybėje vykusio susirinkimo, kurio metu kelti klausimai dėl parko įvaizdžio, jis buvo sutvarkytas, tačiau lėšų informacinių stendų paruošimui nebuvo numatyta.

"Stendai dar tą pačią savaitę po susirinkimo buvo nuvalyti. O šiuo metu yra pateiktas prašymas dėl informacijos pateikimo stenduose, ten bus iškabintos nuotraukos, istorinė informacija apie parką, taip pat reikia suderinti stendų stilių.

Tai negali būti įgyvendinta šiais metais, nes savivaldybės planas nebegali būti keičiamas. Dabar mes galime tik ruošti medžiagą, ką galėtume pakabinti, ją sumaketuoti, bet tai nėra vieno mėnesio darbas, kurį galėtume atlikti iš karto", - sakė miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Alina Velykienė.

Be to, ji priminė, kad viešajame parke negali būti reklamos.

"Buvo iniciatorių, kurie siūlė parką sutvarkyti privačiomis lėšomis, tačiau tada stenduose turėtų atsispindėti tos įmonės logotipas ar reklama, o to tikrai negali būti viešajame parke. Tai yra savivaldybės teritorija, rekreacinė zona, todėl mes tai planuojame padaryti savo lėšomis", - teigė A. Velykienė.

Jos teigimu, diskusijos dėl parko pavadinimo tikrai yra nereikalingos, jis aiškus jau seniai.

Šį parką miestiečiai vadina keliais vardais - vieniems jis Jūros parkas, kitiems - Poilsio, tačiau, pasak A. Velykienės, oficialus parko pavadinimas visada buvo ir yra toks - Klaipėdos miesto kultūros ir poilsio parkas.

"Visuomenininkų iniciatyva miestiečiai rinko pavadinimą, tačiau tai turi būti įvaizdžio komisijos, politinis klausimas. Pirminiais pastebėjimais, jokių jūrinių akcentų šiame parke nėra ir projektuojant nebuvo numatyta", - paaiškino direktoriaus pavaduotoja.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder