Seimo komisijos pirmininkui - klaipėdiečių spaudimas

Seimo komisijos pirmininkui - klaipėdiečių spaudimas

Klaipėdos nevyriausybinių organizacijų ir komiteto teisėjai Neringai Venckienei ginti nariai bei jiems prijaučiantieji ketvirtadienį susirinko prie Seimo nario Evaldo Jurkevičiaus būstinės uostamiestyje.

"Prieš penkerius metus džiaugtasi, kad vienos uostamiesčio bendruomenės vadovas Evaldas Jurkevičius tapo Seimo nariu, nes jis teismuose gynė klaipėdiečių interesus atliekų tvarkymo, apmokestinimo klausimais, tačiau šiais metais E. Jurkevičiaus veikla jo rinkėjams sukėlė tikrą šoką.

Evaldas Jurkevičius net du kartus nepritarė Seimo komisijos sudarymui dėl aplinkybių ištyrimo Garliavoje. O dabar jis tapo komisijos, kuri turi tirti teisėjos N. Venckienės veiklą, pirmininku! Kaip galėjo atsitikti, kad Seimo narys, nenorintis gilintis į rezonansinį įvykį Garliavoje, sutiko vadovauti komisijai, kuri spręs dėl teisinės neliečiamybės panaikinimo teisėjai Neringai Venckienei? Nejaugi ir taip gausią Lietuvos bestuburių politikų plejadą papildys dar ir Evaldas Jurkevičius?" - teigiama pranešime.

Susirinkusieji ragino Seimo komisijos dėl teisėjos N. Venckienės teisinės neliečiamybės pirmininką laikytis objektyvumo, neatstovauti "valdžiažmogių" ir klano interesams, klausyti savo sąžinės bei rinkėjų balso.

Klaipėdiečiai taip pat mano, kad būtų objektyvu ir sąžininga, jei šios Seimo komisijos posėdžiai būtų transliuojami viešai.

Komisijos pirmininkui E. Jurkevičiui - klaipėdiečių spaudimas

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder