Rimantas Taraškevičius taps informacijos vadybininku

Rimantas Taraškevičius taps informacijos vadybininku

Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centras (TKIC)Pasaulinės turizmo dienos proga parengė daug netikėtumų. Klaipėdiečiai bus kviečiami daugiau sužinoti apie savo miestą ir jo istoriją, susipažinti su turizmo agentūrų siūlomomis kelionėmis.

Viena iš šventinės dienos staigmenų – rugsėjo 27 dieną turistinę informaciją miesto svečiams ir miestiečiams teiks Klaipėdos meras Rimantas Taraškevičius bei Tarptautinių ryšių, verslo ir turizmo skyriaus vedėja Dalia Pleskovienė. Vienai valandai, nuo 13 iki 14 val., jie taps turizmo informacijos teikimo vadybininkais turizmo ir kultūros informacijos centre.

TKIC Turizmo dienos proga pirmą kartą organizuoja ir "Kelionių turgelį“, kurio metu miestiečiai ir Klaipėdos svečiai galės gauti informacijos bei įsigyti įvairias keliones su šventine nuolaida.

"Kelionių turgelis“ bus rengiamas rugsėjo 27 d. nuo 12 iki 14 val. - kad miestiečiai pietų metu galėtų įsigyti pigesnę kelionę - prie centro patalpų Turgaus g. 7 (esant lietingam orui - KTIC patalpose Turgaus g. 5.).

Tą pačią dieną Klaipėdos TKIC pakvies miesto savivaldybės Tarybos narius į ekskursiją po Klaipėdos senamiestį. Pasak įstaigos direktorės Romenos Savickienės, politikai galės daugiau sužinoti apie Klaipėdos istoriją,“pajusti“ turistinę miesto dvasią, o tai gali padėti priimant sprendimus apie miesto ateitį. Ekskursija miesto Tarybos nariams prasidės 17 val. nuo savivaldybės administracijos pastato.

Be to, tęsiama ir populiari tradicija Pasaulinės turizmo dienos proga pakviesti ir visus miestiečius į nemokamas pažintines ekskursijas po Klaipėdą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder