Rimantas Taraškevičius: "Mano atostogos - prie jūros"

Rimantas Taraškevičius: "Mano atostogos - prie jūros"

Nuo ketvirtadienio iki rugpjūčio 24 dienos atostogų išeinantis uostamiesčio meras Rimantas Taraškevičius VE.lt prisipažino, kad dėl gausybės darbų šiais metais dar nėra buvęs prie jūros.

"Mano nosis įdegusi, o pilvas... Tikrai liksiu Klaipėdoje. Norėjau kapstytis darže, bet kai apie tai paviešino žiniasklaida, žmona viską už mane sutvarkė", - juokėsi uostamiesčio vadovas.

Jis teigė buvęs kone priverstas duoti priesaiką bendradarbiams, kad atostogų metu nekels kojos į savivaldybės administracijos pastatą. Mat meras garsėja tuo, kad net poilsiaudamas vis užsuka į savo darbo kabinetą.

"Šį kartą stengsiuosi normaliai pailsėti. Į svečius atvyks anūkai, tvarkysiu asmeninę biblioteką, archyvą, skaitysiu knygas, nes jau seniai to nedariau dėk užimtumo. Tačiau niekur nedingsiu, būsiu pasiekiamas, jei kils koks škvalas, kaip neseniai praūžęs Dzūkijoje ir Kaune, būtinai atvyksiu ir atšauksiu atostogas", - žadėjo meras.

Politikas visgi užsiminė, kad poilsiaujant teks rūpintis ir darbiniais reikalais, nes artėjantis ruduo bus sudėtingas.

"Seimas spalio mėnesį turėtų tvirtini kitų metų valstybės biudžetą, nuo kurio priklausys ir mūsų savivaldybės reikalai. Tad laukia rimtas ir atsakingas periodas", - dėstė R. Taraškevičius.

Jį pavaduos vicemerė Judita Simonavičiūtė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder