Psichinis ligonis pro langą mėtė baldus

Psichinis ligonis pro langą mėtė baldus

Naktį į ketvirtadienį Klaipėdos Naujakiemio gatvės 6-ojo namo gyventojai prieš savo valią tapo nesuvaidintos dramos liudininkais, rašo naujienų portalas lrytas.lt. Paryčiu žmones pažadino baisus triukšmas, sklindantis iš devintojo aukšto. Kaimynams miegoti neleido savo bute siautėjęs jaunas vyras. Pagautas įtūžio jis vieną po kito pro langą ėmė mėtyti baldus, buitinę techniką, įrankius.

Išsigandę kaimynai iškvietė medikus ir policiją. Netrukus atvyko ir ugniagesiai. Vyras garsiai rėkė ir grasino nušokti, jeigu kas išdrįs prisiartinti, tačiau gelbėtojams galiausiai pavyko nukelti triukšmadarį ir perduoti medikų globai.

Drama daugiabutyje prasidėjo dar prieš vidurnaktį ir baigėsi apie pusę šešių ryto.

„Apie vienuoliktą valandą vakaro kaimynas paskambino į duris. Sakė, kad nusprendė apsitvarkyti namus ir klausė, ar nenorėčiau jo daiktų, gal man ko reikėtų“, - lrytas.lt žurnalistei pasakojo bute priešais gyvenantis vyriškis.

Triukšmo naktį jis teigė negirdėjęs, nes ilgai internetu bendravęs su artimaisiais. Tačiau pirmajame aukšte gyvenanti Virginija guodėsi visą naktį akių nesumerkusi.

„Stiklai dužo, girdėjosi baisus triukšmas – tas žmogus išprotėjo“, - baisėjosi moteris. 

Žmonės pasakojo, kad vaikinas bute gyvena vienas, jį užauginusi senelė jau mirusi, o vaiko neprižiūrėjusi ir, kaip teigiama, į narkotikus įnikusi motina nežinia kur pradingo, galbūt jau mirusi. Kaimynai gūžčiojo pečiais paklausti, kodėl savo elgesiu dažnai stebinantis vyras staiga pratrūko nevaldomai. Daugiausia baimės jis įvaręs moterims. Ne kartą kildamas liftu jis bandė priekabiauti, siūlė pasimylėti.

Kaimynai baiminasi, kad vieną dieną ši istorija gali baigtis tragedija.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder