Problemą surado lygioje vietoje

Problemą surado lygioje vietoje

Palei Kretingos gatvę nutiesto tako iš pėsčiųjų atkarpoje padarytas laiptelis - didelė statytojų klaida, dėl kurios nukentėjo jau ne vienas žmogus, teigia aplinkiniai gyventojai.

Nors gatvės rekonstrukcijos darbai baigti prieš beveik penkerius metus, apie pavojų, tykantį take tarp 123 ir 125 numeriais pažymėtų pastatų, greta gyvenantis Stasys Pocys prakalbo tik dabar. Jis problema laiko gana statų - apie 20 cm aukščio - laiptelį pėstiesiems skirtoje dalyje.

Buvęs kelininkas teigia įsitikinęs, jog tai yra didelė darbus atlikusių specialistų klaida.

"Pavyzdžiui, neprasilenkia dviratininkai ir mamos su vaikų vežimėliais, kurios šioje vietoje gali važiuoti tik dviračiams skirta juosta.

APGAULINGA. Iš vienos pusės (nuotrauka viršuje) takas atrodo lygus, bet iš tikrųjų šioje vietoje jį dalija aukštokas laiptelis.


Žiemą šioje atkarpoje neįmanoma tinkamai nuvalyti sniego. Laiptelis gana aukštas, iš vienos pusės jo nesimato, žmogus gali lengvai parkristi ir susižaloti. Tokių jau buvo", - savo pastebėjimą argumentuoja S. Pocys.

Su juo iš dalies sutinka ir kiti aplinkiniai.

"Gal tai ir ne pati didžiausia problema, tačiau žmonės kartais "apsilaužo ragus". Dviratininkams, kurie važiuoja jiems skirta dalimi, niekas negresia. Tačiau tiems, kurie miesto link važiuoja šaligatviu ir nemažu greičiu, gresia rimti nemalonumai", - pasakojo šalia esančios parduotuvės darbuotojas, susidomėjęs, kodėl šaligatvis yra fotografuojamas.

Kretingos gatvę 2006-2008 metais rekonstravo bendrovė "Lemminkainen Lietuva". Kol vyko milijonus kainavę darbai, dėl jų tempo gatvės gyventojai piktinosi itin dažnai, rangovas sulaukė ne vienos pastabos ir iš tuometinės miesto valdžios, tačiau projektui pasibaigus dėl broko priekaištų iš užsakovų nesulaukta.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder