Prasidėjo turgaus direktoriaus paieškos

Prasidėjo turgaus direktoriaus paieškos

Atleidus ilgametę senosios turgavietės direktorę ieškoma jai pamainos. Norinčiųjų užimti šį postą laukiama nuo kitos savaitės.

Klaipėdos savivaldybė skelbia, kad konkursas UAB "Senasis turgus" direktoriaus pareigoms eiti prasidės pirmadienį ir tęsis iki balandžio 5-osios.

Kandidatai bus testuojami pokalbių metu, kitos atrankos užduotys nenumatytos. Tarp būsimajam turgaus direktoriui keliamų reikalavimų - ne mažesnė nei 3 metų patirtis dirbant vadovaujamąjį darbą, mokėti valstybinę kalbą bei dirbti kompiuteriu.

Dar daugiau šansų turės tie, kurie moka užsienio kalbas, išmano, kaip administruoti Europos Sąjungos finansuojamus projektus bei turintys darbo su nekilnojamuoju turtu patirties.

Apie atlyginimą neužsimenama.

Iki šiol senajai turgavietei 20 metų vadovavo Ramutė Kubilienė, per mėnesį uždirbusi 3,3 tūkst. litų. Vasario pabaigoje ji atleista po pokalbio su valdyba.

Turgavietėje permainos prasidėjo pernai, reorganizavus ją į uždarąją akcinę bendrovę. Vienas iš vadovų kaitos motyvų - nuostolingas įmonės darbas.

Naujoji turgų valdančios bendrovės stebėtojų taryba tikisi, jog turgavietė ateityje taps pagrindine senamiesčio atgaivinimo ašimi.

"Naikinti nuostolį, gauti pelną"

Vytis RADVILA, UAB "Senasis turgus" valdybos narys

Svarbiausia, kad būsimasis direktorius būtų tikras profesionalas vadybos srityje. Trumpalaikis tikslas, keliamas jam - kad įmonė dirbtų be nuostolių ir pelningai, kandidatas turės pateikti aiškią savo programą, kaip jis tai ruošiasi padaryti. Direktorių algą reglamentuoja įstatymai, ji priklausys nuo apyvartos, darbuotojų skaičiaus ir kitų rodiklių, tad konkretaus skaičiaus įvardyti negalima. Galimos ir premijos, tačiau kol bendrovės darbas bus nuostolingas, apie jas negali būti nė kalbos.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder