Poilsiautojai pratinami prie tvarkos

Poilsiautojai pratinami prie tvarkos

Vakar Neįgaliųjų ir Girulių paplūdimiuose reidą vykdę savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai apsiribojo dviem kvietimais į protokolo surašymo procedūrą ir aibe įspėjimų.

Patikrinimo metu buvo stebima, kaip laikomasi Savivaldybės tarybos Taisyklėse patvirtintų draudimų rūkyti, vartoti alkoholinius gėrimus ir vedžioti šunis.

Per valandą laiko į kontrolierių akiratį papuolė merginos ir vaikinų kompanija, vartoję alkoholinius gėrimus ir rūkę. Būtent jie ir turės atsiimti protokolus.

Pasak Klaipėdos savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyriaus Kontrolės ir prevencijos poskyrio vyr. specialistės Rasutės Paulikienės, tokie patikrinimai vyks ir toliau visą vasarą.

"Kuo diena šiltesnė, tuo nusižengusiųjų skaičius didesnis. Dažniausiai poilsiautojai baudžiami už alkoholio vartojimą viešoje vietoje ir rūkymą, tačiau pasitaiko atvejų, kai poilsiautojai į pajūrį atvyksta kartu su šunimis. Pirmą kartą įkliuvusieji įspėjami arba gresia minimali dvidešimties litų bauda", - aiškino specialistė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder