Pažangiausius moksleivius pasveikino rotariečiai

Pažangiausius moksleivius pasveikino rotariečiai

Penktadienio vakarą Klaipėdos koncertų salėje vyko uostamiesčio ROTARY klubų Klaipėdos ir visos apskrities pažangiausiems ir gabiausiems moksleiviams organizuojamos akcijos "Geltonasis autobusėlis" renginys.

"Geltonasis autobusėlis" - kalėdinis renginys, vykstantis jau 10 kartą. Akcijos pavadinimas - neatsitiktinis. Į pirmąjį renginį iš visos Klaipėdos apskrities vaikai buvo suvežti geltonais mokykliniais autobusiukais.

Vėliau koncepcija kiek keitėsi, kai kurie miestai ėmė organizuoti savus renginius, o Klaipėdos rotariečiai susikoncentravo į gabiausius ir pažangiausius jaunus žmones.

Šiemet kalėdiniame renginyje dalyvavo keli šimtai moksleivių iš 12 Klaipėdos gimnazijų, taip pat iš Stasio Šimkaus konservatorijos, Vydūno vidurinės mokyklos bei Klaipėdos licėjaus. Pakviesti vaikai ir iš kitų apskrities miestų gimnazijų.

Klaipėdos ROTARY klubai pasveikino gabiausius moksleivius padovanodami jiems koncertą "Muzikinė animacija", kuriame vaikai susitiko su žinomų animacinių filmų herojais. Jų nuotykius pasakojo Lietuvos nacionalinis simfoninis orkestras, diriguojamas šios smagios koncertinės programos sumanytojo Modesto Pitrėno.

"Šiuo renginiu norime pagerbti ir paskatinti tuos jaunus žmones, kurie pastebimi ne visada", - sakė akcijos iniciatorių ROTARY klubo "Aditė" prezidentė Vigilija Paulionienė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder