Pavojingai pasviręs medis niekam neįdomus

Pavojingai pasviręs medis niekam neįdomus

Baltijos prospekte tarp dviejų namų jau beveik savaitę , greta pėsčiųjų tako pavojingai pasviręs medis, tačiau niekas, išskyrus gyventojus, į tai nekreipia dėmesio.

Medis tarp 75 ir 95 namų kelia didelį pavojų žmonėms, jis yra virš pėsčiųjų tako, ten šalia - vaikų žaidimų aikštelė, naktimis takas neapšviestas, o jau dabar šakos yra suaugusio žmogaus akių aukštyje. Bet pavojų kelia ne tik šakos, bet ir pats medis, kuris anksčiau ar vėliau nugrius. Prašiau kuo skubiau tą medį nupjauti, siunčiau laišką savivaldybei, bet medis vis stovi", - laiške VE.lt redakcijai rašo Andriumi prisistatęs vyras.

Pridėtose nuotraukose iš tikrųjų matyti, kad lapuotis vargu ar atlaikys stipresnį vėją.

Panašaus turinio laišką jis birželio 21 dieną nusiuntė ir elektroniniu paštu, nurodytu prie bendrųjų Klaipėdos savivaldybės rekvizitų.

Pagal nustatytas taisykles gyventojai patys medžio pašalinti negali, reikia savivaldybės leidimo. Pernai be jo Naikupės gatvėje sutrešusį medį nupjovęs vyriškis tik tada sulaukė įstaigų dėmesio - jam pagrasinta, kad teks  atlyginti žalą gamtai bei susimokėti aplinkosaugininkų paskirtą baudą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder