Pasigedo "Viktorijos" žibinto

Pasigedo "Viktorijos" žibinto

Praeiviai pastebėjo, kad virš įėjimo į remontuojamą "Viktorijos" viešbutį jau kurį laiką nėra autentiško žibinto. Baiminamasi, kad šios detalės miestiečiai daugiau neišvys.

Teigiama, jog žibintas įprastoje vietoje buvo dar praėjusį rudenį, o dabar virš durų - tuščia.

"Ar nebus koks restauratorius sau į sodybą priglobęs, o gal atgal pakabins? Kaip bebūtų, tokie elementai negali būti nusavinti. Ar čia bus kaip Vilniuje su Gedimino prospekto akmeniniu grindiniu, kuris "nusėdo" projekto vykdytojų ir jų draugų privačiose valdose?" - klausia redakcijai atsiųstame laiške klaipėdietis.

Kad ir koks būtų šios detalės likimas, tačiau jis ne toks, kokį įsivaizdavo pastabus miestietis - restauratorių sodybose jis tikrai neatsidurs.

"Tas žibintas - viešbučių savininkų turtas, jų reikėtų ir klausti, kas bus daroma. Galiu pasakyti tik tiek, kad žibintą mačiau pastato viduje", - teigė remonto darbus atliekančios bendrovės "Pamario restauratorius" vadovas Aldas Kliukas.

Ilgai lauktas "Viktorijos" remontas prasidėjo pernai pavasarį, iki šiol atnaujintas fasadas, pastato viduje dar bus sutvarkyta senoji salė.

Pastatą valdančios bendrovės "Klaipėdos Viktorija" atstovų teigimu, jame po remonto įsikurs viešbutis, restoranas, SPA ir konferencijų centrai.

Tikimasi, kad darbai bus baigsti šių metų antroje pusėje.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder