Parko pastatas išlieka dėmesio centre

Parko pastatas išlieka dėmesio centre

Nedidelis pastatas Klaipėdos poilsio parke, prieš kurį laiką pavadintame Jūros parku, vėl kelia abejonių visuomenininkams. Dabar priekaištaujama dėl, jų manymu, statinio viduje įrenginėjamos kavinės.

Visuomeninio judėjimo "Klaipėdieti! Atgaivinki savo miesto parką" nariai šį pastatą pro padidinamąjį stiklą stebi nuo pat jo statybų pradžios pernai lapkritį.

Iš pradžių pasitvirtino jų spėjimas, kad jis dygsta savavališkai, dėl to buvo išardytas ir pradėtas statyti kitur. Ir vėl kilo abejonių dėl teisėtumo, bet netrukus paaiškėjo, jog darbai - teisėti.

Dabar judėjimas viešai platina įtarimus, ar UAB "Nuotykių parkas "Kar Kar" priklausantis statinys bus naudojamas pagal paskirtį.

"Kiek žinome, leidimas gautas statyti tik laikinam administraciniam pastatui, tačiau tame pastate jau yra stalai su kėdėmis ir kavinės įranga", - pastebi jie.

Ar ten iš tikrųjų duris atvers kavinė, nepatvirtino, bet ir nepaneigė paties nuotykio parko vadovas.

"Kas bus, komentuoti per anksti. Nieko, ką draudžia įstatymas, čia tikrai nevyks - nei ginklų prekybos, nei prostitucijos", - "Vakarų ekspresui" sakė nuotykių parko direktorius Mindaugas Žilys.

"Pagal projektą, išduotas leidimas statyti laikiną administracinį pastatą, kuriame būtų aptarnaujami nuotykių parko lankytojai. Jie ten galėtų persirengti, pasiruošti laipynėms. Tokia statinio paskirtis ir yra", - sakė savivaldybės Statybos leidimų ir statinių priežiūros skyriaus vedėjas Gediminas Pocius.

Gavę visuomenininkų pranešimą, Klaipėdos valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) darbuotojai atliko neplaninį patikrinimą. Tikrinimo metu konstatuota, kad objekte kavinė neveikia.

Beje, kavinės veiklos vykdymui VMVT maisto tvarkymo subjekto patvirtinimo pažymėjimo nėra išdavusi.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder