Pareigūnai miškuose ieško žioplų grybautojų

Pareigūnai miškuose ieško žioplų grybautojų

Grybaujant galima puikiai praleisti laiką, tačiau reikia nepamiršti ir savo saugumo. Klaipėdos apskr. VPK Kretingos r. policijos pareigūnai per pastarąsias porą dienų gavo ne vieną pranešimą apie miške paklydusius grybautojus ir vyko jų ieškoti. Šiandien ryte pareigūnai ieškojo dingusių dviejų moterų – motinos ir dukters, paklydusios miške moterys paskambino numeriu 112 ir paprašė pagalbos mat nežinojo kur esančios, jau po pietų apie 14.30 val. sulaukta dar vieno skambučio.

Šįkart pasiklydęs prisipažino vyras, jis teigė esantis ne vietinis ir nežinantis kaip išeiti iš miško. Pradingėlio ieškoti išvyko net trys ekipažai – vieni šukavo mišką, kiti važinėjo aplinkiniais keliais, kol telefonu susisiekus su pasiklydusiuoju, šis patvirtino girdintis įjungtas policijos automobilio sirenas ir eisiantis į garso pusę.

Pareigūnai prašo į miškus ir kitas nepažįstamas vietas ketinančius keliauti asmenis atsakingai pasiruošti savo žygiui – pakrauti telefonus, įdiegti juose buvimo vietą patvirtinančias programėles, jei reikia – pasiimti kompasus ir pranešti šeimos nariams kur planuojate būti – paklydimo atveju tai labai palengvins paiešką atliekančių tarnybų darbą.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder