Papuoškime miestą gėlėmis

Papuoškime miestą gėlėmis

Dienraštis "Vakarų ekspresas" kartu su Klaipėdos miesto savivaldybe kviečia visus klaipėdiečius prisidėti prie savo miesto gražinimo.

Sodinkite gėles savo balkonuose, ant palangių, išneškite į lauką vazonus su augalais, kabinkite lovelius, - visi būdai tinka puošti viešąsias miesto erdves. O gėlėmis pražydęs miestas atsidėkos jaukia atmosfera, nepakartojamu žavesiu ir trauka.

Siųskite mums vaizdus su Jūsų rankų darbo rezultatu el. paštu [email protected] jau dabar. Nurodykite savo vardą, pavardę ir namo, kurio nuotrauką atsiuntėte, adresą. Jums pageidaujant šios informacijos viešai neskelbsime.

Svetainėje www.ve.lt galėsite pamatyti atsiųstas nuotraukas ir balsuoti už labiausiai patinkančias. Daugiausiai balsų sulaukę klaipėdiečiai bus apdovanoti dienraščio "Vakarų ekspresas" prenumerata.

Savivaldybės specialistų sudaryta komisija liepos pabaigoje įvertins gėlėmis papuoštas miesto erdves dviejose kategorijose - verslo sektoriaus (lauko kavinės, vitrinos, laiptinės, įėjimai) bei privataus sektoriaus (daugiabučių balkonai ir langai) ir išrinks nugalėtojus.

Rugpjūčio 1 d., per Klaipėdos miesto gimtadienio šventę, labiausiai prisidėję prie miesto puošimo klaipėdiečiai bus apdovanoti dienraščio "Vakarų ekspresas" bei Klaipėdos miesto savivaldybės įsteigtais prizais.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder