Palangos politikai tiki: kiti metai bus geresni

Palangos politikai tiki: kiti metai bus geresni

Laikraščio kalbinti palangiškiai neabejoja, jog ateina sėkmingas ir kūrybingas laikas. Ateinantieji – 2013-ieji – Rytų astrologijoje yra Juodosios gyvatės metai. Šis gyvūnas laikomas turtų, nebūtinai materialių, sergėtoju. Gyvatė simbolizuoja gyvybę, fizinę žmogaus energiją, o susirangiusi ir įsikandusi uodegą – amžinąjį gyvenimo ir energijos ratą. „Vakarinės Palangos“ kalbinti žinomi miestiečiai neabejoja, jog „atšliaužiantys“ metai išties bus sėkmingi, kūrybingi, ne prastesni, nei praėjusieji.

Planus koreguoja gyvenimas

Vicemeras Saulius Simė mano, kad šie metai buvo geri – įgyvendinti užsibrėžti tikslai, pajudėjo miestui naudingi projektai.

„Tikimės, jog ir naujasis premjeras Algirdas Butkevičius pamils mūsų miestą, parama jam nenutrūks. Palanga – vienas didžiausių Lietuvos kurortų, kasmet sulaukiantis turistų iš užsienio, tad norisi, kad jis būtų gražesnis, tvarkingesnis, ne tik mūsų Savivaldybės, bet ir Vyriausybės pastangomis“, - kalbėjo vicemeras.

Pasiteiravus, kokie jo asmeniniai planai kitiems metams, S. Simė prisipažino, jog stengiasi toli neplanuoti, nes gyvenimas gali tai pakoreguoti.

„Noriu, kad dukrai sektųsi mokslai, sūnui taip pat viskas būtų gerai“, - sakė politikas.

Vyriausybė skyrė dėmesio

Tarybos narys Mindaugas Skritulskas sakė, kad šie metai jam buvo geri – šeimos nariai sveiki, nelaimių nepatyrė. „Tikiuosi, kad ir ateinantieji metai bus ne prastesni nei šie. Didelių tikslų neturiu, svarbu, kad viskas būtų gerai ir darbe, ir šeimoje“, - sakė politikas.

Ar pasikeitus šalies valdžiai, jis tikisi permainų ir kurorto politinėje padangėje? „Sunku pasakyti, ar kas nors keisis. Tačiau galime įvertinti buvusią Vyriausybę, kuri labiausiai iš ankstesnių skyrė dėmesio mūsų miestui – pajudėjo Kurhauzo rekonstrukcijos, sporto salės statybos ir kiti dalykai. Aš linkęs manyti, kad ir naujieji ministrai nežais politinių žaidimų vien todėl, kad meras Šarūnas Vaitkus priklauso opozicinei jėgai. Kurorto vadovas įrodė, jog puikiai geba susitvarkyti su užduotimis, savo darbą operatyviai atlieka ir Savivaldybė – ką sutarė, tas buvo padaryta, tad naujoji Vyriausybė turėtų ja pasitikėti. Į Palangą atvyksta daugybė svečių, kurortas yra tarsi šalies vizitinė kortelė, todėl naujoji valdžia tikriausiai mūsų neignoruos, leis tęsti pradėtus darbus“, - pasidalijo nuomone Tarybos narys.

Tikisi aukštesnių rezultatų

Klaipėdos Jūrininkų ligoninės Palangos departamento vadovas bei Tarybos narys Remigijus Kirstukas nedaugžodžiavo: „Praėjusieji metai buvo normalūs – darbe baigėme projektus, atnaujinome ligoninę, nusipirkome naujos įrangos“. Į klausimą apie ateities planus, medikas atsakė, jog laukia dar geresnių metų.

Palangos sporto centro direktorius Romaldas Kazlauskas kalbėjo, jog visada tikisi geriausio, norisi puikesnių darbo rezultatų, kuo daugiau pasiekimų. „Šiemet galėjome daugiau padaryti, tikimės, ko nepavyko įgyvendinti šiais metais, pasiseks kitąmet“, - vylėsi pašnekovas.

„Šiuo metu dėliojame, planuojame varžybų kalendorius, netrukus prasidės žiemos startai“, - atskleidė vadovas.

Užsiminus apie puoselėjamas viltis asmeniniame gyvenime, vyras nusišypsojęs atsakė, jog persiritus per šeštą dešimtį gyvenimas rieda labai greitai – darbas, šeima.

Netrūks įtampos

Menininkas Vytautas Kusas tikino, jog 2012-ieji jam buvo darbingi, tiesa, didelių pasiekimų nebuvo. „Ko tikiuosi? Norėčiau, kad kitais metais visi turėtų sveikatos, o kai jos bus, bus ir darbo“, - mano dailininkas.

Laikraščiui kūrėjas atskleidė kitų metų tikslus: planuoja aštuoniuose Lietuvos miestuose tuo pačiu metu eksponuoti savo paveikslus, turėtų būti išleista dešimtoji jo knyga, taip pat kurs darbus ateinančioms Velykoms bei Kalėdoms.

„Be to, abu vaikai baigs mokyklą, norime, kad sėkmingai įstotų. Tad kiti metai mudviem su žmona bus kupini įtampos“, - prasitarė menininkas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder