Nuotykių parko direktoriui - darbo paieškos nuotykis

Nuotykių parko direktoriui - darbo paieškos nuotykis

Darbo skelbimus talpinančiuose portaluose pasirodė įmonės "Alpha Consultants" skelbimas, kuriame rašoma, jog įmonės klientui - uostamiesčio nuotykių parkui "Kar Kar" - ieškomas direktorius.

Gyvenimo aprašymą kviečiama siųsti iki šio mėnesio pabaigos. Dabartinis parko direktorius Mindaugas Žilys teigė apie šį skelbimą nieko negirdėjęs ir manė, jog tai gali būti provokacija.

Žinia, būdamas nuotykių parko "Kar kar" direktoriumi, o kartu ir miesto Tarybos nariu, M. Žilys ne kartą buvo įsivėlęs į dviprasmiškas situacijas. Itin akylai M. Žilio veiklą stebėjo visuomenininkai, besirūpinantys Poilsio parko, kuriame įsikūręs nuotykių parkas, likimu.

Pradžioje visuomenininkai M. Žiliui žėrė kaltinimus, jog jis būdamas politiku priėmė palankius sprendimus verslui, kuriam pats vadovauja, todėl supainiojo interesus. Tiesa, Valstybinė tarnybinės etikos komisija nusprendė, jog Tarybos nario elgesys vis dėlto atitiko įstatymo nuostatas.

M. Žilys neišvengė ir kitokių nesusipratimų - Poilsio parke buvo pastebėtas dygstantis nelegalus statinys, kurį vėliau teko išardyti, kiek vėliau sulaukta nemalonumų ir dėl neįteisintų nuotykių parko reklamų.

"Vakarų ekspresui" M. Žilio pasiteiravus, dėl kokių priežasčių palieka įmonės direktoriaus postą, šis teigė nieko apie šią situaciją, juo labiau apie jokius darbo skelbimus negirdėjęs.

"Čia kažkoks nesusipratimas. Kokiame puslapyje šį skelbimą radote? Negali būti. Aš tokio skelbimo netalpinau ir nieko nežinau apie tai, kad kas nors kitas būtų talpinęs", - stebėjosi M. Žilys, neatmetęs galimybės, jog tai gali būti tam tikrų asmenų provokacija.

Tuo metu bendrovės "Alpha Consultants" direktorė Inga Siminonienė patvirtino, jog įmonė vykdo naujo nuotykių parko "Kar Kar" direktoriaus atranką, tačiau nuo platesnių komentarų susilaikė.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder