Nemuno deltoje organizuojamas laivų paradas

Nemuno deltoje organizuojamas laivų paradas

Nemuno deltos regioninio parko (toliau – NDRP) direkcija užsimojo nustebinti šalį, įrašydama į Lietuvos rekordų knygą naują – ilgiausios laivų virtinės rekordą.

Gegužės 24 d. Uostadvaryje organizuojamas pirmasis laivų paradas Nemuno deltoje. Vyks koncertas, veiks kontaktų mugė, kurioje, kaip tikisi NDRP direkcijos vadovas Vaidas Pavilonis, bus nutiesta naujų bendradarbiavimo tiltų tarp krašto vandens pramogų ir poilsio organizatorių.

Nors laivų savininkai neskuba registruotis į pirmąjį laivų paradą, tačiau, anot V. Pavilonio, susidomėjimas šiuo renginiu labai didelis.

„Pas mus jau taip įprasta, kad žmonės niekur neskuba. Tačiau susidomėjimas tikrai labai didelis. Manau, kad mūsų vežėjai visi dalyvaus. Bus senovinių burvalčių ir žvejų su dorėmis, – sakė „Šilutės ETA Žinioms“ NDRP direkcijos vadovas. – Kalbėjau su Neringos meru, jis žadėjo pasirūpinti, kad parade dalyvautų savivaldybei pavaldžių įmonių laivai. Žada dalyvauti Mingės laivininkai. Tikiuosi, kad bus laivų ir iš Klaipėdos“.

Pirmą kartą Nemuno deltoje organizuojamu laivų paradu domisi ir verslo įmonės iš toliau nuo pamario esančių miestų.

Laivų savininkai, ketinantys dalyvauti šiame išskirtiniame renginyje, kviečiami iš anksto registruotis.

Pirmąjį laivų paradą organizuoja NDRP direkcija kartu su Tradicinių ir istorinių laivų asociacija, Šyšos kaimo bendruomene bei Šilutės kultūros ir pramogų centru.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder