Nemokami leidimai į Neringą – ne kiekvienam panorėjusiam

Nemokami leidimai į Neringą – ne kiekvienam panorėjusiam

Į 30 nuotolinio nuskaitymo kortelių – leidimų mechaninėms transporto priemonėms nemokamai įvažiuoti į Neringos savivaldybės administruojamą valstybės saugomą Kuršių nerijos nacionalinio parko teritoriją, kuriuos Šilutės gavo manais už Neringai pernai perleistus daugiau kaip 3000 ha Kuršių marių, galės pretenduoti tik vykstantieji į renginius, stiprinančius dviejų savivaldybių bendradarbiavimą investicijų, kultūros ir turizmo, aplinkosaugos ir ekologinio švietimo, jaunimo politikos, socialinės paramos ir kitose srityse.

Tai numatyta Šilutės rajono savivaldybės administracijos direktoriaus Raimundo Ambrozaičio įsakymu patvirtintame nuotolinių nuskaitymo kortelių – leidimų naudojimo ir grąžinimo tvarkos apraše.

Leidimus išduos Šilutės r. savivaldybės administracijos Ūkio skyrius.

Leidimui gauti reikės pateikti prašymą ir renginį, į kurį vykstama, patvirtinantį dokumentą. Jie turės būti išduodami per 3 darbo dienas nuo dokumentų pateikimo dienos.

Jeigu prašymų vienu metu bus pateikta daugiau nei yra leidimų, jie bus išduodami eilės tvarka mažiausiai kartų pasinaudojusiems šia lengvata gavėjams.

silutesetazinios.lt

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder