Mugėje - ir atvežtinės, ir lietuviškos prekės

Mugėje - ir atvežtinės, ir lietuviškos prekės

Tradicinėje Jūros šventės mugėje šiemet itin gausus prekių pasirinkimas - čia parduodami tautodailės, maisto, juvelyrikos, kalvystės ir kito pobūdžio dirbiniai, skirti įvairių pomėgių ir įvairių amžių grupių žmonėms.

Tautodailininkė Audronė Mackevičienė savo produkciją Jūros šventėje pristato jau trečią kartą. Gėlės su mediniais stiebais ir kita panaši produkcija - moters rankomis padaryti dirbiniai. Didžioji dalis pirkėjų - nuolatiniai klientai. Perka ne tik lietuviai, bet ir užsieniečiai, o prireikus daromi individualūs užsakymai, kurių metu sukuriama kažkas unikalaus pagal užsakovo poreikius. Produkcijos kainos - neaukštesnės nei septyniolika litų.

Loreta iš Kėdainių, prekiaujanti "Kėdainių duonos" produkcija Jūros šventėje sakė dalyvaujanti pirmą kartą ir bent jau vakar dar nesitikėjo didelio pirkėjų susidomėjimo.

Kristina ir Igoris Valuckai džiaugėsi galėdami būti Klaipėdoje ir tikisi, jog jų pardavinėjama produkcija - parfurmerine esencija - bus itin susidomėta. Ši kvepalų rūšis esą ilgiau laiko nei įprastinė.

Algirdas Tikužis, užsiimantis kalvyste, kartu su savo produkcija pardavinėja žmonos Danutės Tikužienės juvelyrinius dirbinius. Savo šeimos gaminius Jūros šventėje jis pardavinėja jau ketvirtus metus, bet šiemet nieko nesitiki, nes dabar esą labiau domimasi tvoromis, vartais, turėklais ir laiptais bei kita eksterjero bei interjero produkcija nei jo siūlomomis žvakidėmis, vorais ir kitais papuošimais. Sumažėjusio susidomėjimo unikaliu ir netradiciniu kalvystės menu priežastimi vyras laiko krizę, banko "Snoras" griūtį.

Danės gatvėje mugė šurmuliuos dar keturias dienas, tad čia nebus galima nei važinėti, nei palikti automobilių.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder