Mindaugas Žilys iš Darbo partijos išlydimas epitetais

Mindaugas Žilys iš Darbo partijos išlydimas epitetais

Klaipėdos miesto tarybos narys Mindaugas Žilys praėjusią savaitę parašė prašymą pašalinti jį iš Darbo partijos gretų.

"Taip, toks faktas įvyko. Prašymą parašiau. Taip pasielgiau dėl kai kurių nuomonių skirtumų. Turiu omenyje Darbo partijos Klaipėdos skyrių. Ir šiaip ateina metas, kai reikia gyvenime ką nors keisti", - vakar tokį savo žingsnį komentavo M. Žilys.

Nepaisant tokio netikėto žingsnio, jis toliau ketina likti miesto Tarybos nariu.

"Kol kas neturiu jokių aiškių planų stoti į kitą partiją, tačiau tokios galimybės negaliu atmesti", - lakoniškas buvo politikas.

Darbo partijos Klaipėdos skyriaus pirmininkas Antanas Bosas "Vakarų ekspresui" sakė nenustebęs dėl tokio M. Žilio pasirinkimo.

"Politinių prostitučių būna kiekvienoje partijoje, čia nieko naujo. Mano klaida buvo tik ta, kad aš juo per daug patikėjau ir per rinkimus jis buvo per aukštai iškeltas. Tuomet jis pradėjo per daug reikalauti - nori ir į Tarybą, ir į Seimą. O aš nenoriu apgaudinėti rinkėjų", - sakė A. Bosas.

Per ilgą politinę karjerą daug ko matęs A. Bosas sakė nejaučiantis nei jokio pykčio, nei apmaudo dėl to, kad vienas iš narių palieka Darbo partijos laivą.

"Kuo greičiau tokios žiurkės palieka laivą, tuo laivui lengviau. Gaila tik tiek, kad toks jaunas žmogus susigadino savo politinę karjerą, juk perbėgėlių niekas nemėgsta", - kalbėjo A. Bosas.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder