Mero kabinete - pirmosios tuoktuvės

Mero kabinete - pirmosios tuoktuvės

PenktadienįKlaipėdos rotušėje aukso žiedus sumainė pirmoji pora. Juos, kaip ir žadėjo pranešdamas apie galimybę susituokti savo kabinete, sveikino miesto meras Vytautas Grubliauskas.

Susituokti uostamiesčio mero kabinete, istorinėje miesto rotušėje, idėja kilo jaunajai. Nuo šiol Dovilės ir Andriaus Gončerovų šeima besivadinsianti pora tikino miesto rotušę pasirinkę todėl, kad nesusiviliojo uostamiesčio Civilinės metrikacijos rūmais.

"Esame skirtingo tikėjimo, todėl tuoktis bažnyčioje negalėjome, o santuokų rūmuose nenorėjome. Ten viskas nepasikeitę daugelį metų. Norėjosi didesnės šventės, kažko naujo ir ypatingo, todėl pasirinkome būtent rotušę. Abu esame klaipėdiečiai, todėl ir ši vieta mums ypatinga", - pasakojo Dovilė.

Jaunuoliai tikino nežinoję, jog bus pirmoji pora, susituoksianti būtent Klaipėdos mero kabinete: "Nieko nežinojome, tad esame labai nustebinti tokio dėmesio."

V. Grubliauskas taip pat džiaugėsi galimybe sudalyvauti pirmojoje tokioje ceremonijoje.

"Nors čia dalyvavau tik kaip sveikintojas, tai yra įsimintiniausia ceremonija šiame kabinete per pusantrų mano darbo metų. Tiesą pasakius, paskelbdamas apie tokią galimybę, nesitikėjau jog atsiras norinčiųjų, tačiau jau po mėnesio sulaukiau mielos merginos skambučio", - sakė meras, jauniesiems padovanojęs graviūrą su Klaipėdos uosto vaizdu.

Nors daugiau pageidaujančių susituokti miesto rotušėje dar neatsirado, miesto vadovas vylėsi, jog pirmoji tokia ceremonija nebus užmiršta. V. Grubliausko teigimu, nereikėtų atmesti galimybės, jog iškilmingos vedybų ceremonijos nuolat galėtų vykti rotušėje, ypač po to, kai bus atnaujinta Tarybos posėdžių salė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder