Merginų kelionė į Rusnę vos nesibaigė tragiškai

Merginų kelionė į Rusnę vos nesibaigė tragiškai

Dviejų prancūzių merginų naktinė kelionė į Rusnės salą, kur jos kartu su draugais turėjo sutikti Naujuosius metus, vos nesibaigė tragiškai. Pasitikėjusios navigacine sistema, jos pasuko ne tuo keliu ir pateko į potvynio spąstus. Laimei, merginos išgelbėtos ir šventes pasitiks šiltai draugų rate, o daug streso kainavusi kelionė į Lietuvą liks tik prisiminimuose.

Gruodžio 30-osios vakarą dvi prancūzės Lenkijoje išsinuomavo automobilį „Ford Focus“ ir su juo nusprendė atvykti į Šilutės rajoną atšvęsti Naujųjų metų. Rusnėje išnuomotoje kaimo turizmo sodyboje jas turėjo pasitikti draugai.

Vakar, apie 23 val., užsienietės pasiekė Rusnės kelią. Joms pravažiavus Griniaus tiltą, navigacinė sistema nurodė, kad reikia sukti kairėn ir važiuoti link Sausgalvių. Nieko blogo neįtardamos merginos drąsiai pasuki tuo keliu. Jų negąsdino ir ant kelio tyvuliuojantis vanduo, nes draugai buvo perspėję, kad kelias į Rusnę yra apsemtas, tačiau automobiliu pravažiuojamas.

Prancūzaitės važiavo tol, kol pravažiavo Žalgirių mišką ir ant kelio pasirodė vanduo. Galvodamos, kad čia kelias į Rusnę, jos važiavo toliau, tol, kol vanduo apsėmė automobilio žibintus ir durų rankenėles. Netrukus mašina tapo nebevaldoma, į saloną, iki pat vairo prisisunkė vandens.

Merginos susisiekė su draugais, kurie puolė jų ieškoti ant Rusnės kelio. Galiausiai prancūzės draugams nusiuntė savo esamos vietos navigacinius duomenis. Netrukus į šią vietą atskubėjo gelbėtojai.

Ugniagesiai iki užsieniečių nuplaukė valtimi ir parplukdę jas į krantą, perdavė medikams.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder