Kyla stadiono tribūnos

Kyla stadiono tribūnos

Klaipėdos centrinio stadiono pagalbinė aikštė pamažu įgauna visai kitokį veidą - čia dygsta žiūrovams skirtos tribūnos, išlygintas grindinys, o jau nuo balandžio vidurio bus pradėta kloti dirbtinės žolės danga.

Iki gegužės 31 dienos turėtų būti įrengtos dvi dirbtinės žolės futbolo aikštės: viena tarptautinių matmenų (plotis - 68 m, ilgis - 105 m), kita - mažesnė (vaikams, 44 ir 68 m) .

Kartu su apšvietimu ir tūkstančio vietų tribūnomis (pusė vietų bus uždengtos) šio sumanymo įgyvendinimas atsieis daugiau nei 3 mln. litų.

"Didžioji dalis lėšų skirta iš Klaipėdos savivaldybės, maždaug 500 tūkst. litų - iš Kūno kultūros ir sporto rėmimo fondo. Noriu pabrėžti, kad dirbtinę dangą, kurios vertė - daugiau nei milijonas litų, mums dovanoja Lietuvos futbolo federacija", - teigė savivaldybės Sporto ir kūno kultūros skyriaus specialistas Ignas Pocius.

Šio projekto įgyvendinims prasidėjo dar pernai rugsėjį.

"Atlikti didžiuliai darbai: paruoštas grindinys, išvedžiota elektros instaliacija. Viskas vyksta pagal planą. Turėtume spėti viską įgyvendinti laiku", - džiaugėsi valdininkas.

Aikštės bus apšviestos šešiais šviestuvais, futbolininkai galės sportuoti ne tik šiltuoju sezonu dienos metu, kaip darydavo anksčiau, bet ir visus metus iki vėlaus vakaro.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder