Kviečia prekiauti Šventojoje

Kviečia prekiauti Šventojoje

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija kviečia prekiauti Šventosios valstybinio jūrų uosto teritorijoje. Šiemet kvietimas kiek skiriasi nuo praėjusių metų - su konkurso laimėtojais bus pasirašoma trejų metų sutartis, be to, prekiauti bus galima tik pagal direkcijos parengtą projektą pastatytuose paviljonuose.

Pasak Uosto direkcijos direktorės Šventosios uostui Airidos Čėsnienės, prekyba uostui priklausančioje teritorijoje, daugiausiai pagrindinėje miestelio Kopų gatvėje, vyksta kasmet. Dažniausiai prekiaujama maisto produktais, suvenyrais ir kitomis smulkmenomis.

"Šiemet prekybinės, aptarnavimo veiklos vykdymo iš laikinų nesudėtingų statinių viešasis konkursas kiek skiriasi nuo kitų metų. Visų pirma konkursas skelbiamas trejiems metams, antra - uosto direkcija yra parengusi supaprastintą paviljonų projektą, pagal kurį paviljonus, iš kurių prekiaus, turės pasistatyti konkursą laimėjusios įmonės", - pasakojo A. Čėsnienė.

Konkurso laimėtojams bus leidžiama vykdyti prekybos, aptarnavimo, pramoginę ir kitokią komercinę veiklą tiek iš savo lėšomis pastatytų nesudėtingų statinių, tiek ir nuo nešiojamųjų prekystalių.

Anot Šventosios uosto direktorės, minėtoje teritorijoje ilgą laiką buvo prekiaujama padrikai, kai kurie statiniai buvo nelegalūs. Dabar stengiamasi situaciją sutvarkyti, su dalimi savininkų susisiekta, paprašyta statinius nugriauti, parengtas bendras projektas, todėl prekyba turėtų vykti tvarkingiau ir sklandžiau.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder