Klaipėdos seneliams ir močiutėms - šventė

Klaipėdos seneliams ir močiutėms - šventė

Šeštadienį Klaipėdos senjorai bei visi klaipėdiečiai kviečiami į Močiutės ir senelio šventę.

10 val. Švento Brunono Kverfurtiečio parapijos koplyčioje (Debreceno g. 3 ) bus aukojamos šv. Mišios už mirusius senelius ir močiutes.

Šventė šurmuliuos nuo 13 val. Debreceno gatvės mikrorajone, šalia "Trobos“ užeigos. Esant blogam orui, renginys vyks Klaipėdos miesto savivaldybės Kultūros centro Žvejų rūmai pirmajame aukšte.

Klaipėdos miesto pagyvenusių žmonių asociacija jau antrus metus rengia Močiutės ir senelio šventę. Pasak organizatorių, yra daug puikių meno kolektyvų, visi jie dega noru kurti ir parodyti savo talentus visuomenei: "Ši šventė puiki galimybė mūsų senjorams prisistatyti miesto žmonėms, pabendrauti su bendraamžiais, vaikais bei vaikaičiais."

Močiutės ir senelio šventė – šeimyninis renginys. Tad laukiama ne tik dainuojančių ir šokančių senelių, bet ir jų vaikų bei vaikaičių. Pastarieji galės dalyvauti gatvės piešinių konkurse "Mano seneliai“.

O publiką tuo metu linksmins "Žemaičių alkierius“, "Atgaiva“, "Šeimyna“, "Rūta“, "Vakaro žaros“, "Sidabro gija“, "Birutės kapela“, "Jūrainė“, "Nendrė“, "Krantų gėlė“.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder