Klaipėdos politikai prašo alternatyvios apklausos

Klaipėdos politikai prašo alternatyvios apklausos

Pirmadienį Klaipėdos miesto savivaldybėje posėdžiavo mero potvarkiu sudaryta darbo grupė dėl Klaipėdos miesto gyventojų apklausos.

Liberalų ir centro sąjungos (LICS) frakcija Klaipėdos miesto savivaldybėje paskelbė sieksianti, kad su naujais Seimo rinkimais vyktų ir apklausa, kurioje Klaipėdos gyventojai galės pasakyti “taip” arba “ne” šiais klausimais:

  1. Ar pritariate, kad Klaipėda būtų šildoma deginant rūšiuotas atliekas, o ne brangiomis dujomis, taip mažinant mokesčius už šildymą ir rinkliavą už šiukšles?
  2. Ar pritariate, kad Klaipėdos valdžia mažintų emigraciją skatindama naujų darbo vietų kūrimą vystant pramonę, transportą ir logistiką, paslaugų sektorių?
  3. Ar pritariate, kad būtų išplėtota taršos mieste stebėsena, įrengiant daugiau taršos matavimo prietaisų ir skelbiant jų duomenis realiu laiku savivaldybės interneto puslapyje?

Liberalų ir centro sąjunga teigia esą įsitikinusi, kad klaipėdiečiai, balsuodami už liberalias jėgas per pastaruosius savivaldos rinkimus, iš esmės jau pasisakė „už“ visais šiais klausimais. Tačiau dabar konservatorių kandidatas šiuose rinkimuose vėl inicijuoja demagogiškai suformuluotą, rinkiminės agitacijos pobūdį turinčią apklausą dėl aptariamų dalykų.

"Šiomis aplinkybėmis LiCS mano, kad tikslinga dar kartą suteikti galimybę ir racionaliai mąstantiems klaipėdiečiams pasisakyti už mūsų tikslus: už pigesnę šilumą, už naujas darbo vietas, už švaresnę aplinką", - teigiama pranešime.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder